Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ξερω.με ενα προχειρο (2 ημερων ) υπολογισμο, δε θα ζω φετος.οποτε δε θα κανω μαθημα ή δε θα κοιμαμαι, θα διορθωνω ή θα βγαζω θεματα. αντε να τρωω και τιποτις.γενικα, δεν ειμαι υποχρεωμενος να το κανω, αλλα ανελαβα υποχρεωσεις που χρειαζονται χρηματα.θα ημουνα μεγαλο γαϊδουρι εαν ζητουσα απο γονεις.οποτε να ενημερωσω την κοπελα μου να κανει υπομονη για φετος..
Επίσης,για αυτό κανονίζεις να είναι όλες οι ώρες στο φροντιστήριο μαζεμένες σε 2-3 μέρες.Όχι όπως έκανα εγώ........το χαιβάνι! Πήγαινα 4 μέρες για να κάνω 9 ώρες.
Μπορεί να δούλεψε όχι μόνο στην ΠΔΣ αλλά και σε ΣΔΕ. Δε γίνεται αυτό; ή δεν μπορεί να υπάρξει υπέρβαση των 11 ωρών; Τα ίδια άντως συμβαίνουν παντού, όχι μόνο στην Κρήτη. και σε μας στην Αιτ/νία κόρη διευθυντή σχολείου πήρε 10 ώρες ΠΔΣ χωρίς να έχει ακόμη πτυχίο, με απλή βεβαίωση ότι πέρασε τα μαθήματα.Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν κριτήρια το ζήτημα είναι μόνο ηθικό όχι νομικό (κατά την προσφιλή ρήση της κυβέρνησης)....
Αφού ήσουν ωρομίσθια τι τη θέλεις την πδσ?
Αν δουλέψω όμως, ωρομίσθια στη
Παράθεση από: Joanna Bear, ΠΕ06 στις Αυγούστου 17, 2009, 07:15:11 pmΑν δουλέψω όμως, ωρομίσθια στη