Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει ένα πλαφόν στις ώρες που προσμετρώνται ως προϋπηρεσία. Για τη δευτεροβάθμια, είναι 43,5. Δεν ξέρω πόσες είναι για την πρωτοβάθμια. Οι παραπάνω ώρες δεν προσμετρώνται στα μόρια, αλλά πληρώνονται κανονικά. Έτσι, ένας ωρομίσθιος δεν μπορεί να πάρει πάνω από μισό μόριο προϋπηρεσίας το μήνα.
Μη ξεχνάς ότι υπάρχουν οι διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα και οι διάφορές αργίες. Επίσης είναι αδύνατον ωρομίσθιος να ξεκινήσει 1η Σεπτέμβρη και να τελειώσει 30 Ιούνη
]Υπάρχει ένα πλαφόν στις ώρες που προσμετρώνται ως προϋπηρεσία. Για τη δευτεροβάθμια, είναι 43,5. Δεν ξέρω πόσες είναι για την πρωτοβάθμια. Οι παραπάνω ώρες δεν προσμετρώνται στα μόρια, αλλά πληρώνονται κανονικά. Έτσι, ένας ωρομίσθιος δεν μπορεί να πάρει πάνω από μισό μόριο προϋπηρεσίας το μήνα.
Συγγνώμη, αλλά για την πρόσληψη σε ΣΔΕ, δεν πρέπει να είναι κανείς μόνιμος; Τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει σε κάποια δ/θμια παλαιότερα, όταν είχα ρωτήσει τι χρειάζεται για να καταθέσω αίτηση για τα ΣΔΕ και μου είχαν απαντήσει τότε ότι δεν μπορώ να υποβάλω τα χαρτιά μου, καθώς αφορά τους μόνιμους και μόνο!
Στην Αβαθμια ειναι μεχρι 50 ωρες και στη