Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι Κυκλάδες επίσης ξεκίνησαν να καλούν.Κάλεσαν την αδελφή μου χθες για την Κέα & ετοιμάζει βαλίτσες!
Παράθεση από: pe06 στις Οκτωβρίου 08, 2009, 11:29:00 amΟι Κυκλάδες επίσης ξεκίνησαν να καλούν.Κάλεσαν την αδελφή μου χθες για την Κέα & ετοιμάζει βαλίτσες!Να της πεις να μην ετοιμάσει βαλίτσες, γιατί έγινε αναστολή των προσλήψεων!
Τι λέτε να γίνει; Η αναστολή αυτή θα είναι για καλό μας ή για κακό μας;
Παράθεση από: maria02 στις Οκτωβρίου 08, 2009, 12:09:04 pmΤι λέτε να γίνει; Η αναστολή αυτή θα είναι για καλό μας ή για κακό μας;Άμα είναι να καταργηθεί εννοείται ότι ΔΕΝ είναι για καλό μας....!!! Εκτός αν θέλουν να αλλάξουν τα μαγειρέματα που έκαναν οι προηγούμενοι και να πάρουν άλλους....λίγο πιο πράσινους!
apostolia, αν καταλαβα καλα,χαιρεσαι με την εξελιξη της προσθετης και το παγωμα της.δεν καταλαβαινω ομως το λογο.εκτος αν εχεις εσυ αλλα συμφεροντα...
το παιρνω πισω τοτε.οσο για το αν εχω τη μυγα θα σου πω.περσυ για πρωτη φορα πηρα πδς.αν ομως παγωσει το προγραμμα κανεις δεν προκειται να παρει ουτε μια ωρα.πιστευεις δηλαδη οτι τωρα θα αρχισουν οι προσληψεις?δεν νομιζω.μακαρι κατι να γινει και να βολευτουν ολοι αλλα,αλλα.