Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά και δεν θέλω να παγώσει το πρόγραμμα!Θέλω όμως να παγώσουν οι προσλήψεις αν είναι να γίνονται με τον τρόπο που γίνονται μέχρι σήμερα!Μπορεί να γίνω κακιά τώρα αλλα αν είναι διαρκώς κάποιοι να παίρνουν τις ώρες που δικαιούμαι εγώ τότε καλύτερα να μην πάρει κανείς!Ας βρουν καινούρια φόρμουλα ακόμα κι αν χρειαστει για κάποιο διαστημα να παγώσουν τα πραγματα,αρκει να μη βολεύονται όσοι έχουν μέσο,όποιου χρώματος και αν είναι αυτό...!
Παράθεση από: _Apostolia_ στις Οκτωβρίου 08, 2009, 01:33:00 pmΦυσικά και δεν θέλω να παγώσει το πρόγραμμα!Θέλω όμως να παγώσουν οι προσλήψεις αν είναι να γίνονται με τον τρόπο που γίνονται μέχρι σήμερα!Μπορεί να γίνω κακιά τώρα αλλα αν είναι διαρκώς κάποιοι να παίρνουν τις ώρες που δικαιούμαι εγώ τότε καλύτερα να μην πάρει κανείς!Ας βρουν καινούρια φόρμουλα ακόμα κι αν χρειαστει για κάποιο διαστημα να παγώσουν τα πραγματα,αρκει να μη βολεύονται όσοι έχουν μέσο,όποιου χρώματος και αν είναι αυτό...!+1
Το θέμα όμως δεν είναι το "βόλεμα"!Φυσικά και δεν θέλω να παγώσει το πρόγραμμα!Θέλω όμως να παγώσουν οι προσλήψεις αν είναι να γίνονται με τον τρόπο που γίνονται μέχρι σήμερα!Μπορεί να γίνω κακιά τώρα αλλα αν είναι διαρκώς κάποιοι να παίρνουν τις ώρες που δικαιούμαι εγώ τότε καλύτερα να μην πάρει κανείς!Ας βρουν καινούρια φόρμουλα ακόμα κι αν χρειαστει για κάποιο διαστημα να παγώσουν τα πραγματα,αρκει να μη βολεύονται όσοι έχουν μέσο,όποιου χρώματος και αν είναι αυτό...!
Παράθεση από: _Apostolia_ στις Οκτωβρίου 08, 2009, 01:33:00 pmΤο θέμα όμως δεν είναι το "βόλεμα"!Φυσικά και δεν θέλω να παγώσει το πρόγραμμα!Θέλω όμως να παγώσουν οι προσλήψεις αν είναι να γίνονται με τον τρόπο που γίνονται μέχρι σήμερα!Μπορεί να γίνω κακιά τώρα αλλα αν είναι διαρκώς κάποιοι να παίρνουν τις ώρες που δικαιούμαι εγώ τότε καλύτερα να μην πάρει κανείς!Ας βρουν καινούρια φόρμουλα ακόμα κι αν χρειαστει για κάποιο διαστημα να παγώσουν τα πραγματα,αρκει να μη βολεύονται όσοι έχουν μέσο,όποιου χρώματος και αν είναι αυτό...!Να πεθάνει ο γάιδαρος του γείτονα. Η μόνιμη απαίτηση του Έλληνα. Όταν παγώνουν οι προσλήψεις παγώνει το πρόγραμμα και όλοι ξέρουμε ότι τέτοιου τύπου καθυστερήσεις ευνοούν μόνο τα φροντιστήρια και βέβαια όχι τον φτωχό κόσμο. Το σύστημα πρέπει να αλλάξει αλλά όχι Οκτώβρη μήνα. Αν είναι να προκύψει μια δίκαιη εναλλακτική λύση στο θέμα της επιλογής των καθηγητών ΑΜΕΣΑ, μαζί σου. Αν είναι όμως να χαθεί η χρονιά ώστε του χρόνου να έχουμε ένα ποιο "δίκαιο" σύστημα, χαιρετίσματα.
Αυτοί έχουν ανάγκη τους καθηγητές στα σχολεία όπως και αν έχουν προσληφθεί αυτοί.
Παράθεση από: johnd στις Οκτωβρίου 09, 2009, 03:42:52 pmΑυτοί έχουν ανάγκη τους καθηγητές στα σχολεία όπως και αν έχουν προσληφθεί αυτοί. Είναι το μόνο με το οποίο διαφωνώ..και είμαι απόλυτη σε αυτό!Θεωρείς οτι η άποψη των μαθητών δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη?Την περσινη χρονιά λίγο έλειψε να χάσω τμήμα που είχα ήδη δουλέψει ενα χρόνο!Η υπευθυνη του σχόλείου πρότεινε το όνομά μου μετα απο επιθυμία των συγκεκριμένων μαθητων αλλα ο διευθυντης της δευτεροβάθμιας είχε προφανώς αλλη γνώμη!Θεώρησε οτι καταλληλότερη για το συγκεκριμένο τμημα ήταν μια πιτσιρίκα που είχε αποφοιτήσει 2 μόλις χρόνια απο τη σχολή της!Μιλάμε για φροντιστηριακά μαθήματα!Δε θεωρώ στη συγκεκριμένη περίπτωση οτι οι μαθητες έχουν ανάγκη απο καθηγητες με όποιο τρόπο κι αν αυτοι προσλαμβάνονται.....!Δε λέω οτι ο πίνακας θα στείλει και ικανούς καθηγητές απαραίτητα...αλλα επεισόδια σαν αυτό θα εξαλειφθούν(και πάλι ,θελω να ελπίζω......!!!!)
Δε διαφωνώ μαζί σου. Οι αλλαγές όμως πρέπει να γίνουν όταν αυτό δεν θα επηρεάζει κανέναν μαθητή και δεν θα προσθέτει οικονομικά βάρη σε καμία οικογένεια. Όχι τώρα. Και όχι πρόχειρα, όχι στα βιαστικά. Η υπουργός ήταν δύο χρόνια υπεύθυνη για θέματα παιδείας στο κόμμα της. Μα καλά δεν είχε ετοιμάσει κάποιο σχέδιο; Απλά αναστολή της ΠΔΣ και μετά, νέα ανακοίνωση ότι "Ουπς, λάθος η ΠΔΣ θα ξεκινήσει κανονικά"; Δηλαδή από τους μπλε πρόχειρους, πάμε στους πράσινους πρόχειρους; Από την εκδίκηση του μπλέ κράτους στην εκδίκηση του πράσινου;Όχι, όχι αλλαγές σε μία μέρα, όχι αλλαγές για τις αλλαγές, όχι αλλαγές που πλήττουν μαθητές και γονείς. Αυτοί έχουν ανάγκη τους καθηγητές στα σχολεία όπως και αν έχουν προσληφθεί αυτοί. Αλλαγές να γίνουν αλλά να είναι μελετημένες, να είναι σωστές, να μην αποκλείουν ούτε παλιούς, ούτε νέους καθηγητές και προπαντός να στέλνουν τα παιδιά στα σχολεία, όχι στα φροντιστήρια.
Παράθεση από: _Apostolia_ στις Οκτωβρίου 09, 2009, 04:00:07 pmΠαράθεση από: johnd στις Οκτωβρίου 09, 2009, 03:42:52 pmΑυτοί έχουν ανάγκη τους καθηγητές στα σχολεία όπως και αν έχουν προσληφθεί αυτοί. Είναι το μόνο με το οποίο διαφωνώ..και είμαι απόλυτη σε αυτό!Θεωρείς οτι η άποψη των μαθητών δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη?Την περσινη χρονιά λίγο έλειψε να χάσω τμήμα που είχα ήδη δουλέψει ενα χρόνο!Η υπευθυνη του σχόλείου πρότεινε το όνομά μου μετα απο επιθυμία των συγκεκριμένων μαθητων αλλα ο διευθυντης της δευτεροβάθμιας είχε προφανώς αλλη γνώμη!Θεώρησε οτι καταλληλότερη για το συγκεκριμένο τμημα ήταν μια πιτσιρίκα που είχε αποφοιτήσει 2 μόλις χρόνια απο τη σχολή της!Μιλάμε για φροντιστηριακά μαθήματα!Δε θεωρώ στη συγκεκριμένη περίπτωση οτι οι μαθητες έχουν ανάγκη απο καθηγητες με όποιο τρόπο κι αν αυτοι προσλαμβάνονται.....!Δε λέω οτι ο πίνακας θα στείλει και ικανούς καθηγητές απαραίτητα...αλλα επεισόδια σαν αυτό θα εξαλειφθούν(και πάλι ,θελω να ελπίζω......!!!!)Και μένα μου έχει τύχει αυτό στο Περιστέρι. Οι μαθητές θέλανε να με βρουν εκεί και την επόμενη χρονιά και προφανώς ήθελα και εγώ. Ο συντονιστής μου είχε πει ότι θα κοιτάξει να είμαι και του χρόνου, αλλά όταν ήρθε ο καιρός "δεν είχαν δηλώσει αρκετά παιδιά για να φτιαχτεί τμήμα".Το θέμα είναι ο καθηγητής να κάνει σωστό μάθημα. Το αν θα είμαι εγώ ή κάποιος άλλος ενδιαφέρει εμένα και τον άλλον. Τα παιδιά τα ενδιαφέρει να μάθουν. Σίγουρα ένας καθηγητής που τον έχουν μάθει, τον καταλαβαίνουν και τον εγκρίνουν και τα ίδια τα παιδιά είναι σημαντικό παράγοντας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο επόμενος καθηγητής τους θα αποδειχτεί ότι είναι για τα μπάζα.