Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με νέα απόφαση του το υπουργείο επαναφέρει το ασυμβίβαστο της ΠΔΣ με το φροντιστήριο και τα ιδιαίτερα.
Τελικά τι ισχΰει με το 10ωρο? Όντως το δίνουν? Γιατΐ κάτι έμαθα οτι συμπληρώνουν ώρες κάπου...
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 23, 2009, 01:21:24 pmΜε νέα απόφαση του το υπουργείο επαναφέρει το ασυμβίβαστο της ΠΔΣ με το φροντιστήριο και τα ιδιαίτερα.Χθες υπεγραψα την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση για ΠΔΣ.
Παράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 23, 2009, 02:39:01 pmΠαράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 23, 2009, 01:21:24 pmΜε νέα απόφαση του το υπουργείο επαναφέρει το ασυμβίβαστο της ΠΔΣ με το φροντιστήριο και τα ιδιαίτερα.Χθες υπεγραψα την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση για ΠΔΣ.Τη νέα υπεύθυνη δήλωση την έστειλε σήμερα το υπουργείο!Θα σε καλέσουν να υπογράψεις άλλη.
Ενημέρωση από Ήπειρο για φυσικούς: Ιωάννινα: Δεν ξεκίνησαν να καλούν ούτε σήμερα (Παρασκευή) Θεσπρωτία: Σήμερα ήταν στον 3ο Άρτα: Πριν 2 μέρες ήταν στον 1ο, ο όποιος δεν συμπλήρωνε 10 ώρες με τα σχολεία της πόλης! Αυτά! Σε αναμονή λοιπόν
Παράθεση από: eikon στις Οκτωβρίου 23, 2009, 05:02:12 pmΕνημέρωση από Ήπειρο για φυσικούς: Ιωάννινα: Δεν ξεκίνησαν να καλούν ούτε σήμερα (Παρασκευή) Θεσπρωτία: Σήμερα ήταν στον 3ο Άρτα: Πριν 2 μέρες ήταν στον 1ο, ο όποιος δεν συμπλήρωνε 10 ώρες με τα σχολεία της πόλης! Αυτά! Σε αναμονή λοιπόν Ειμαι χημικος στην Ηπειρο.Εγω που πηρα Θεσπρωτια μου ειπαν οτι ακομα δεν ξερουν τα τμηματα και δεν ξεκινησαν να καλουν...(εχω την εντυπωση οτι δεν τους ειπα καν την ειδικοτητα μου, αρα μου απαντησε οτι γενικα δεν εχουν αρχισει να καλουν)Εσενα σου το ειπε τηλεφωνικα?