Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην πδς πειραια οι φιλολογοι εχουν φτασει στο ν.79 στη στερια και στο ν.129 στα νησια.
Καλησπέρα σε όλους. Έχω πάρει 10 ώρες ΠΔΣ και είμαι 17.02. Είναι η πρώτη μου προϋπηρεσία και θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς σύμφωνα με τα πρόσφατα γεγονοτα (αλλαγές Διαμαντοπούλου), αν προλαβαίνω εως του χρόνου τέτοιον καιρό να έχω περάσει στους πίνακες με προϋπηρεσία...
και στους παλιούς (αυτούς που θα "πάψουν να τροφοδοτούνται") θα είναι μέσα
Παράθεση από: chob στις Νοεμβρίου 26, 2009, 05:32:58 pmΚαλησπέρα σε όλους. Έχω πάρει 10 ώρες ΠΔΣ και είμαι 17.02. Είναι η πρώτη μου προϋπηρεσία και θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς σύμφωνα με τα πρόσφατα γεγονοτα (αλλαγές Διαμαντοπούλου), αν προλαβαίνω εως του χρόνου τέτοιον καιρό να έχω περάσει στους πίνακες με προϋπηρεσία...ναι, στους νέους πίνακες θα είσαι μέσα.
να ρωτησω κατιστην ΠΔΣ αν δεν ερθουν μια μερα τα παιδια, δεν γραφονται οι ωρες?επισης , αν σταματησουν να ερχονται, σταματαει και η ΠΔΣ και ο ωρομισθιος μενει ξεκρεμαστος?
καλησπερα,θα ήθελα να ρωτησω αν ειναι υποχρεωτικη συμπληρωση ωραριου η ΠΔΣ για μόνιμο(αν αρνηθει τι γίνεται) και αν ναι ποσες ωρες το μεγιστο μπορει να κάνει ΠΔΣ ενας μονιμος..ευχαριστω