Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dora22 στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 08:40:40 amΛαθος δεν ξερουν τι τους γινεται. να παρετε τηλ στο υπουργειο 2103442212 Περικου Ανθη. Εγω πηρα και μου ειπαν οτι υπολογιζονται κανονικα. Μεχρι τωρα σε εμενα εχουν κλεισει 2 σχολεια. Μην τους αφηνετε να μας εχουν για κατωτερους. Για τα μορια παμε αλλιως κανουμε ιδιαιτερα και ειμαστε σπιτι μαςΤο θέμα είναι ότι προφορικά πολλά λέγονται και ξελέγονται.
Λαθος δεν ξερουν τι τους γινεται. να παρετε τηλ στο υπουργειο 2103442212 Περικου Ανθη. Εγω πηρα και μου ειπαν οτι υπολογιζονται κανονικα. Μεχρι τωρα σε εμενα εχουν κλεισει 2 σχολεια. Μην τους αφηνετε να μας εχουν για κατωτερους. Για τα μορια παμε αλλιως κανουμε ιδιαιτερα και ειμαστε σπιτι μας
Παράθεση από: jak13 στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 11:34:03 amΠαράθεση από: dora22 στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 08:40:40 amΛαθος δεν ξερουν τι τους γινεται. να παρετε τηλ στο υπουργειο 2103442212 Περικου Ανθη. Εγω πηρα και μου ειπαν οτι υπολογιζονται κανονικα. Μεχρι τωρα σε εμενα εχουν κλεισει 2 σχολεια. Μην τους αφηνετε να μας εχουν για κατωτερους. Για τα μορια παμε αλλιως κανουμε ιδιαιτερα και ειμαστε σπιτι μαςΤο θέμα είναι ότι προφορικά πολλά λέγονται και ξελέγονται.η κυρια στο τηλ. μ ειπε οτι θα στειλουν σχετικη εγκυκλιο
ο διευθυντης μου λεει οτι επειδη δεν βλεπει να πολυερχονται τα παιδια ΠΔΣ θα το κλεισει το τμημα. μπορει να το κανει ετσι αβιαστα>?
ειμαι πε03 και ειχα 10 ωρεσ πδσ.μου προσφεραν 8 ωρεσ πρωινη ωρομισθια,μπορω να κρατησω 3 ωρεσ προσθετη για να συμπληρωνω 11 ωρεσ?ρωταω γιατι τα μαθηματικα στην πδσ ειναι διωρα