Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχουν καλέσει κάποιους από εσάς που έχετε κάνει αίτηση για ΠΔΣ?Η απορία μου δημιουργήθηκε σήμερα καθώς πήγα στο Λύκειο του χωριού για δουλειά της υπηρεσίας που εργάζομαι και διαπίστωσα πως εκεί βρίσκονταν ο γιός του παππά (μη γελάτε) ο οποίος είναι αδιόριστος φιλόλογος και ξέρω πως έχει κάνει αίτηση για αναπληρωτής, ωρομίσθιος και ΠΔΣ. Πέρσι μου έχει πει σε άλλη στιγμή ότι δούλεψε ως ωρομίσθιος στο Εσπερινό Λύκειο. (
καλημεραξερει κανεις αν θα γινουν ξανα αιτησεις για ΠΔΣ?διστυχως δε προλαβα να κανω τον ιουλιο
Καλημέρα σας. θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.Αμα κάποιος παρει ώρες ΠΔΣ και μετα απο λίγο παρετηθεί έχει κάποια κύρωση ; Μπορεί να πάει σε ολοήμερο ή στην δευτεροβάθμια;
Παράθεση από: elf1 στις Σεπτεμβρίου 27, 2007, 10:55:17 amΚαλημέρα σας. θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.Αμα κάποιος παρει ώρες ΠΔΣ και μετα απο λίγο παρετηθεί έχει κάποια κύρωση ; Μπορεί να πάει σε ολοήμερο ή στην δευτεροβάθμια;Στο ολοήμερο ναι μπορείς να πας. Τώρα με την
Είμαι ΠΕ20, φέτος το καλοκαίρι ξεμπέρδεψα με τη σχολή μου (επιτέλους ) και πήρα 2 ώρες την εβδομάδα ΠΔΣ στη