Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν απαγορεύεται από το νόμο. Σε σχολείο ξέρω καθηγητή που έταζε στα παιδιά βαθμό πάνω από 14, αρκεί να έρχονταν το απόγευμα ΠΔΣ. Δυστυχώς τα 15 Ευρώ την ώρα είναι δελεαστικά για τους μόνιμους!
<Δίνουν τις 2 σε εμένα και τις άλλες 2 (μαντέψτε) στην μόνιμη καθηγήτρια που τους κάνει στο πρωινό μάθημα!!!>
Εννοώ ΠΔΣ οχι ενισχυτική!!!Οχι δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Τελικά το ΥΠΕΠΘ το ανακάλυψε και της στέρησε όλα τα μόρια της χρονιάς και τα χρήματα. Τίποτε άλλο όμως δεν έγινε και τώρα η κυρία ξαναέκανε χαρτιά και την ξαναπήραν σα να μην τρέχει τίποτε! Πόσο δόντι μπορεί να έχει τελικά ένας άνθρωπος! Τελικά είναι νόμιμο αυτό;
στον πίνακα τον αναπληρωτών έχουμε 49 θέσεις διαφορά (πιο κάτω αυτός)..... μπορώ να κάνω ένσταση?!!! Αν δλδ πάρουν αυτόν.... αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα σήμερα θα ξέρω... απλά όταν πάω εκεί θέλω να ξέρω αν μπορώ να κάνω τίποτα....!!! Όποιος ξέρει κάτι ας με ενημερώσει παρακαλώ.....
Παράθεση από: tzamalou στις Νοεμβρίου 13, 2007, 01:21:17 pmΔεν απαγορεύεται από το νόμο. Σε σχολείο ξέρω καθηγητή που έταζε στα παιδιά βαθμό πάνω από 14, αρκεί να έρχονταν το απόγευμα ΠΔΣ. Δυστυχώς τα 15 Ευρώ την ώρα είναι δελεαστικά για τους μόνιμους!Καλα δεν ειμαστε ολοι ετσι.Ας προσέχουμε λίγο τις γενικεύσεις