Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν τωρα διαβάσεις τι εγραψες θα βγαλεις πολύ ευκολα το νόημα :"γραψου στην προσθετη,ελα,για να βγαζω περισσότερα εγω αλλιως θα εχεις χαμηλό βαθμό"
Παιδιά sos!Το λοιπόν, πρόκειται να μου δώσουν 2 ώρες ΠΔΣ στο λύκειο.Μέχρι εδώ όλα καλά! Τα παιδιά είναι γύρω στα 20 (και πολύ ύποπτο αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση 20 παιδιά από το συγκεκριμένο σχολείο να μην πηγαινουν φροντιστήρια ή ιδιαίτερα). Δηλαδή θα δημιουργηθούν 2 τμήματα! Δηλαδή 4 ώρες. Δίνουν τις 2 σε εμένα και τις άλλες 2 (μαντέψτε) στην μόνιμη καθηγήτρια που τους κάνει στο πρωινό μάθημα!!!!! Σίγουρα τα έχει πείσει ,και μαγκιά της,(κι εγώ το ίδιο θα έκανα) να δηλώσουν ΠΔΣ ώστε να πάρει τις ώρες της η κυρία, και ποιός ξέρει όσοι συμμετέχουν στην ΠΔΣ να έχουν και καλύτερο βαθμό στο τετράμηνο, λέω εγώ τώρα! Εφόσον λοιπόν θα δημιουργηθούν 2 τμήματα, με ποιο κρητήριο θα χωριστούν τα παιδιά στα τμήματα; Φυσικό και επόμενο δεν είναι να διαλέξουν την μόνιμη καθηγήτρια που τους κάνει και το πρωί μάθημα, την 3 χρόνια διορισμένη, με 3 χρόνια εμπειρία στην διδασκαλία και στην εκπαίδευση και όχι εμένα την καινούρια και άπειρη ωρομίσθια; Ποιός ο λόγος να μπω σε αυτή τη διαδικασία; ???Πριν ξεκινήσω νιώθω ήδη χαμένη. Και εγώ να ήμουν μαθήτρια την καθηγήτρια που θα μου έκανε στο πρωινό πρόγραμμα θα διάλεγα.....Να σημειώσω ότι από καιρό πριν τα παιδιά έχουν τονίσει ότι επιθυμούν για ΠΔΣ την καθηγήτριά τους..............................Δυστυχώς είμαι η μόνη ωρομίσθια αυτής της ειδικότητας στο συγκεκριμένο σχολείο και δεν υπάρχει άλλος συνάδελφος για να διεκδικήσει την θέση που πάει να καβαντζώσει η μόνιμη καθηγήτρια.Αύριο θα πάω στον διευθυντή και θα του πω ότι χαρίζω το τετραωράκι στην μόνιμη γιατί εγώ στο σχολείο και στην τάξη μπαίνω για να διδάξω και όχι για να ανταγωνιστώ τον/την συνάδελφο.....γιατί εκεί θα καταλήξει στο τέλος, ποιός θα κρατήσει το τμήμα μέχρι το τέλος της χρονιάς!Περιμένω, με ανυπομονησία γνώμες και συμβουλές
Παράθεση από: vasilis1 στις Νοεμβρίου 16, 2007, 12:21:13 amΑν τωρα διαβάσεις τι εγραψες θα βγαλεις πολύ ευκολα το νόημα :"γραψου στην προσθετη,ελα,για να βγαζω περισσότερα εγω αλλιως θα εχεις χαμηλό βαθμό" Αυτό το νόημα το έβγαλες εσύ
Πρωτα από ολα αν ΔΕΝ ηθελες να χαρακτηρίσεις όλους τους μόνμους θα το ειχες κάνει.Τα γραπτα μένουν.
Με το καλύτερο σενάριο 10 ώρες σε δυσπρόσιτο κάθε χρόνο μετά απο μια 3-4 χρόνια πας ωρομίσθια ή και αναπληρωτής και ο διορισμός πιθανόν να έρθει.Αλλά είναι ρίσκο να περιμένεις μόνο ΠΔΣ χωρίς ασεπ γιατι φημολογείται οτι του χρόνου θα μπει σε πίνακα οπως και με τους ωρομίσθιουςΕξαρτάται και απο την ειδικότητα σου