Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιανουαρίου 23, 2008, 06:19:47 pmΠαράθεση από: goodman στις Ιανουαρίου 23, 2008, 06:02:15 pmΗ ΠΔΣ (
Παράθεση από: goodman στις Ιανουαρίου 23, 2008, 06:02:15 pmΗ ΠΔΣ (
Η ΠΔΣ (
Έχετε πάρει ώρες ΠΔΣ; (Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη)Αν ναι, πόσες;
εγώ έχω πάρει 11 ώρες
εγώ έχω πάρει 11 ώρεςΠαράθεση από: Dr_Michael στις Φεβρουαρίου 07, 2006, 09:36:11 pmΈχετε πάρει ώρες ΠΔΣ; (Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη)Αν ναι, πόσες;
Παράθεση από: annaGeo77 στις Ιανουαρίου 28, 2008, 05:51:39 pmεγώ έχω πάρει 11 ώρεςΠαράθεση από: Dr_Michael στις Φεβρουαρίου 07, 2006, 09:36:11 pmΈχετε πάρει ώρες ΠΔΣ; (Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη)Αν ναι, πόσες;Aφου μεχρι δεκα ειναι το επιτρεπομενο οριο
Υπάρχει ωρομίσθιος ο οποίος στο Ν Φθιώτιδος που έχει 16 ώρες Υπογράφοντας στη Δήλωση για 11 ώρες ψευδή μπορεί να μου πει κάποιος τι μέλη γενεσθαι
Παράθεση από: annaGeo77 στις Ιανουαρίου 28, 2008, 05:51:39 pmεγώ έχω πάρει 11 ώρεςΣε μήνυμά σου σε άλλη συζήτηση,αναφέρεις ότι είσαι μόνιμη καθηγήτρια Αγγλικών και μάλιστα για να συμπληρώσεις ώρες πας και σε πρωινό και σε εσπερινό,σωστά?Με δεδομένο αυτό,είναι απορίας άξιο πότε προλαβαίνεις να πηγαίνεις σε πρωινο,σε εσπερινό και να κάνεις και τόσες ώρες ΠΔΣ.....?Τα περισσότερα σχολεία που ξέρω βάζουν 1 κύκλο μόνο ΠΔΣ αμέσως μετά το τέλος του σχολείο για να μην παγώσουν τα παιδιά,αφού τα καλοριφερ κλείνουν μαζί με το σχολείο,κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν το πολύ 2 διδακτικές ώρες τη μέρα.................?Επίσης είναι εντυπωσιακός ο αριθμός των ωρών που έχεις στην ΠΔΣ ειδικά για το μάθημα των Αγγλικών...................................Που μένεις και στην περιοχή σου σκοτώνονται όλοι να μάθουν Αγγλικά................................................................................?Δεν υπάρχει άλλος με το ίδιο πτυχίο στην περιοχή σου......................................................................................................?Ελπίζω να μην παρεξηγείς το ύφος μου,αλλά μου φαίνονται λίγο προκλητικά αυτα............