Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eγω ομως εχω μια απορια Πως γινεται να κληθει απο δευτεροβαθμια σε λυκειο και σε ολοημερο. Αφου το ολοημερο ειναι δημοτικο και ειναι πρωτοβαθμια.Δεν μπορεν να κληθει απο δευτεροβαθμια για να παει σε ολοημερο. Εκτος και αν πηγαινε ηδη καποιες ωρες και τις κρατησε και αφου τον καλεσαν σε λυκειο. Γιατι επιτρεπονται περα των 11 ωρων σε διαφορετικες βαθμιδες. Δεν επιτρεπονται ομως στην ιδια και γι'αυτ ισως αναγκαστηκε να αφησει την ΠΔΣ και πηρε την ωρομισθια που ηταν περισσοτερες ωρες αλλα κρατησε και το ολοημερο που δεν υπαρχει περιορισμος ωρων.
Παράθεση από: Αγάπη στις Αυγούστου 13, 2008, 01:33:03 pmΠληροφορικής ή Ξένη Γλώσσα.Δε μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη.συμφωνώ απόλυτα με αυτό απλά ΠΔΣ σε ξένη γλώσσα λίγο δύσκολο δεν είναι εδώ κάπου γινόταν κουβέντα γι αυτό το θέμα πάλι...
Πληροφορικής ή Ξένη Γλώσσα.Δε μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη.
Καλησπέρα σε όλους,αν και οι περισσότεροι είστε συνάδελφοι άλλων ειδικοτήτων, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς γνωρίζει το ενδεχόμενο κλήσης ΠΕ07 Γερμανικών για ΠΔΣ. Μη γελάτε, έχουμε κι εμείς τα άγχη μας... Πάντως η φετινή προκύρηξη αφορούσε όλες τις ειδικότητες...Thnx
Εχω μια απορια και απλως την καταθετω για διασταυρωση.Οταν εκανα τα χαρτια μου στην ΠΔΣ ηταν ενας συναδελφος μαθηματικος που εκανε τα χαρτια του πρωτη φορα. Ειπε λοιπον με αφελεια: Ειναι αληθεια οτι παιρνουν μονο οσους εχουν μεσο?Και απαντησε η υπαλληλος οτι την περασμενη χρονια εψαχναν μαθηματικους στον Πειραια και δεν ευρισκαν και εδωσαν σε ολους ωρες!!!!!Γιάυτο εχω απορια.... Με τοση αδιοριστια ειναι δυνατον να τους πηρε ολους στον Πειραια? Μιλαω για μαθηματικους.Αν ειναι καποιος μαθηματικος και δεν τον πηρανε ας μας το πει για να ξερουμε και ποσο ψεμα ριχνουν εκει στους νεους συναδελφους.
Πέρσι δεν έβρισκαν καθηγητές γιατί η πδσ άρχισε πάρα πολύ αργά, με αποτέλεσμα οι ωρομίσθιοι που έκαναν αίτηση να είχαν συμπληρωμένο ωράριο από φροντιστήρια και ιδιαίτερα,οπότε όταν τον Δεκέμβρη τους πήραν τηλέφωνα από τα σχολεία να μη δεχτούν.