Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παντως αλλοι παρακαλανε για να παρουν μορια απο ΠΔΣ και ξενιτευονται και αλλοι δεν τα θελουν καν. Αβυσσος η ψυχη του αδιοριστου..
Μερικοί είναι και κακομαθημένοι από την ζωή την ίδια.Ξέρεις πόσους γνωρίζω που σνόμπαραν την πδσ και ας μην είχαν ούτε ιδιαίτερα,ούτε φροντιστήρια,αλλά επειδή δεν τους πήραν κοντά στο σπίτι τους και βαριόντουσαν να πάνε και να δώσουν και λεφτά για ναύλα,αρνήθηκαν?Γιατί να μην πας χρυσή μου?Σου λέει "τι? να τρέχω στο χωριό,να κάνω έξοδα για μισό μόριο?"Ναι μωρή,για μισό μόριο.Μετά θα κλαίγεσαι για όσους σε περνάνε στους πίνακες.Και ποιος θα πάει στο χωριό δηλαδή?Έτσι να τα αφήσουμε τα παιδιά?Χωρίς καθηγητές?
ειμαι καινουργιος στο φορουμ (σήμερα μπήκα) και κανοντας μια περιοδεια σε βλέπω παντού να συμμετέχεις. είσαι σίγουρα από τα πιο ενεργά μέλη, μην πω το πιο ενεργό !
μαθηματικός είσαι ;εγώ είμαι φυσικός.ελπίζω να με πάρουν φέτος.πόσο πολύ μετράει ο λόγος ενός διευθυντή σχολείου που σε προτεινει ;το γνωρίζεις αυτό ;
Καλησπέρα παιδιά,Ανήκω στην κατηγορία ΠΕ 13 (νομικός) με παιδαγωγική κατάρτιση. Έχω υποβάλει για πρώτη χρονιά φέτος αίτηση για ΠΔΣ σε όλες τις πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας. Με ενδιαφέρει πολύ. Συμφωνώ απόλυτα με τον/την φίλο/φίλη -νομίζω η Αγάπη-, ότι αξίζει ο κόπος που θα καταβάλουμε, το χρήμα που θα ξοδέψουμε και τα χιλιόμετρα που θα διανύσουμε, προκειμένου να κερδίσουμε ακόμα και μισό μόριο, που θα μάς βοηθήσει να ανέβουμε έστω και μία θέση στους ενιαίους πίνακες.Και μία ερώτηση. Γνωρίζει κανείς εάν προσλαμβάνουν ΠΕ 13 στην ΠΔΣ; Ευχαριστώ
Εγώ ποτέ δεν πέρασα από διευθυντές σχολείων,μόνο την αίτηση στο γραφείο κάνω.Κάθε χρόνο έχω 1 2ωρο,στη ββάθμια Ημαθίας που κάνω αίτηση.Κάθε ββάθμια έχει τη δική της λογική.Πριν λίγες μέρες μίλησα με έναν συντονιστή που είχα και τον ρώτησα αν πρέπει να πάω βιογραφικά στα λύκεια και μου είπε ότι έτσι δούλευαν πριν 4-5 χρόνια.Πάντως φέτος,μου είπαν ότι για την πδσ οι καθηγητές θα κληθούν μέχρι το τέλος Σαπτέμβρη.Ο σκύλος είναι Χάσκι Σιβηρίας,δεν είναι δικός μου.Ο δικός μου είναι καθαρόαιμος κόπρος.