0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοριτσια εγω εδωσα στη 2η κατευθυνση κ ειμαι στις επιτυχουσες..το ιδιο κ η κολλητη μου που ηταν σιγουρη οτι ειχε κοπει!!μπορουμε να μαθουμε την βαθμολογια πριν τις συνεντευξεις;;γνωριζετε αν γινονται απογευμα (εργαζομαι κ δεν ειμαι απο Θεσνικη)
Καλησπέρα και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες.Οι υπόλοιποι να μην το βάζετε κάτω.Lena_lar γράφω για σένα πιο πολύ. Στη συνέντευξη να τονίσεις ότι έδωσες και πέρυσι, ήσουν επιτυχούσα και μετά σε κόψανε.Θέλει να δείξεις ότι είσαι αποφασισμένη.Μία συμφοιτήτριά μου έδωσε τρεις φορές, πέρασε από τα γραπτά και τις τρεις και στο τέλος την πήραν.Αντιλαμβάνεσαι ότι την τρίτη φορά πλέον ήταν σχεδόν αγανακτισμένη και αυτό που τους είπε είναι ότι έχει πετύχει στα γραπτά τρεις φορές. Τι άλλο να έκανε για να την δεχτούν!Να το τονίσεις λοιπόν και να πας με πυγμή. Ας μην επαναληφθεί εύχομαι η ιστορία και με εσένα.
αλεξάνδρα θα είναι και του χρόνου δωρεάν και μετά θα είναι με δίδακτρα, έτσι έμαθα.
από το σοκ μου ξέχασα να γράψω συγχαρητήρια σε αυτές που πέρασαν! καλη επιτυχια στα προφορικά. christma πόσα βιβλία διάβασες;
Παράθεση από: christMA στις Ιουνίου 16, 2011, 03:46:12 pmκοριτσια εγω εδωσα στη 2η κατευθυνση κ ειμαι στις επιτυχουσες..το ιδιο κ η κολλητη μου που ηταν σιγουρη οτι ειχε κοπει!!μπορουμε να μαθουμε την βαθμολογια πριν τις συνεντευξεις;;γνωριζετε αν γινονται απογευμα (εργαζομαι κ δεν ειμαι απο Θεσνικη)Συγχαρητήρια Christma....είμαι και ΄γω στις επιτυχούσες και θα ήθελα να μάθω τη βαθμολογία μου..Αν πάρεις και μάθεις πές μου να πάρω και γω....!!