*

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΕΠ 2008 για τους Κοινωνιολόγους  (Αναγνώστηκε 24280 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΑΣΕΠ 2008 για τους Κοινωνιολόγους
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 06, 2009, 09:04:47 pm »
xhtos, Συγχαρητήρια!!! Άξιζε η αναμονή ;)
Καλό Διορισμό τώρα :D
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:29:59 »

Αποσυνδεδεμένος papaki1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 06, 2009, 10:38:01 pm »

ερώτηση γιατί οι περιοχές διορισμού στο site του υπουργείου είναι 27 στους κοινωνιολόγους? έχει γίνει λάθος με οικονομολόγους? αφού θα πάρει 6 από ασεπ και 4 από πίνακα και από 30μηνο σύνολο 13 άτομα ή κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ?

συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους και μη γιατί η προσπάθεια είναι τεράστια..........για μένα ήταν η τρίτη φορά και ευτυχώς όχι φαρμακερή

Αποσυνδεδεμένος anyvacant

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 07, 2009, 01:28:28 am »

ερώτηση γιατί οι περιοχές διορισμού στο site του υπουργείου είναι 27 στους κοινωνιολόγους? έχει γίνει λάθος με οικονομολόγους? αφού θα πάρει 6 από ασεπ και 4 από πίνακα και από 30μηνο σύνολο 13 άτομα ή κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ?

συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους και μη γιατί η προσπάθεια είναι τεράστια..........για μένα ήταν η τρίτη φορά και ευτυχώς όχι φαρμακερή

Την ίδια απορία είχα και  εγώ ως οικονομολόγος. Και τόσες περιοχές δηλαδή που έδωσαν κενά και ζήτησαν κοινωνιολόγους και τελικά δε θα καλυφθούν, τι θα απογίνουν; Θα καλυφθούν από αναπληρωτές( τόσες πολλές θέσεις πρώτη φορά για τον κλάδο) ή από άλλες ειδικότητες β' ανάθεσης;

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 07, 2009, 03:08:38 am »

Καταρχήν Συγχαρητήρια για την επιτυχία και τον διορισμό σου. Κι αν δεν κάνω λάθος είσαι στην πρώτη φουρνιά :)
Δεύτερον, κι εγω έχω μείνει κάγκελο με τις περιοχές που δίνει του ΥΠΕΠΘ.
Από την άλλη βέβαια μη περιμένετε λογική στις περιοχές που δίνει το ΥΠΕΠΘ. Από την εμπειρία μου έχω να σας πω ότι οι διοριστέοι από τους πίνακες (ενιαίο κλπ), τουλάχιστον στο δικό μας κλάδο δεν έχω κοιτάξει τι γίνεται στους υπολοίπους,θα πάνε σε περιοχές, αν όχι το σπίτι τους, κοντά στο σπίτι τους. Κάποιους από εσάς θα σας στείλουν σε περιοχές που θα βγείτε υπεράριθμοι κι έτσι πάλι θα γυρίσετε σπίτι σας  με αποσπάσεις και κάποιοι τυχεροί ή άτυχοι θα πάτε στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Όπως και να έχει πάντως καλά θα περάσετε.
Τέλος νομίζω ότι θα βγεί διορθωτική εγκύκλιος που θα αλλάζει τις περιοχές διορισμού μας πρώτον γιατί δεν υπάρχουν τόσα κενά για μας και δεύτερον δε νομίζω ότι θα στείλουν τους οικονομολόγους εκεί γιατί αν προσέξετε δεν συμπίπτουν παρά μόνο 3 περιοχές διορισμού και στις δυο ειδικότητες.
ΥΓ. Προσέξατε κι ένα ακόμη περίεργο στην εγκύκλιο για τους 30μηνίτες και του ενιαίου για τον κλάδο μας. Καλεί μόνο αυτούς που έχουν 30μηνο. Δεν αναφέρεται καθόλου σε αυτούς που διορίζονται με το 40% ενώ στους υπόλοιπους κλάδους τους αναφέρει. Σίγουρα έχουν κάνει λάθος. :o
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:29:59 »

Συνδεδεμένος triffid

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 07, 2009, 10:02:27 am »
Γεια χαρά...συγχαρητήρια σε όλους όσοι διορίζονται...ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τις βαθμολογίες. Είδα ότι η θεματική ενότητα "1" (Γνωστικό Αντικείμενο δηλαδή)χωρίζεται σε δύο μαθήματα(Μαθ 1 και Μαθ 2).Το μαθ 2(γνωστικο

Αποσυνδεδεμένος anyvacant

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 07, 2009, 02:41:18 pm »

Δεν έχει λάθος η εγκύκλιος. Ούτε για ΠΕ06 (αγγλικα) ούτε για ΠΕ09 (οικονομολόγους) δίνει τη δυνατότητα να κάνουν τα χαρτιά τους αυτοί του πίνακα 40% επειδή δεν έχουν βγει ακόμη τα οριστικά αποτελέσματα!

Αποσυνδεδεμένος xhtos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 11, 2009, 12:41:36 pm »
ματ ,ευχαριστουμε.οντωσ ο αγωνασ μασ δικαιωθηκε

Αποσυνδεδεμένος poliviosfp

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 12, 2009, 11:46:18 am »
Χαιρετώ το φόρουμ! Σας παρακολουθούσα αρκετό καιρό από τότε που έδωσα ΑΣΕΠ πριν μερικούς μήνες! Δυστυχώς δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία σχετικά με τους πίνακες και τη διαδικασία. Ο αριθμός κατάταξης μου στο διαγωνισμό, από ό,τι βλέπω είναι 17, με συνολική βαθμολογία 74.31%. Πριν μερικούς μήνες είχα κάνει τα χαρτιά μου για αναπληρωτής ως Κοινωνιολόγος. Είναι η πρώτη φορά που έδωσα ΑΣΕΠ. Μπορεί κάποιος να μου πει 2-3 πράγματα τι κάνουμε από εδώ και πέρα? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Πολύβιος.

Αποσυνδεδεμένος xhtos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 12, 2009, 12:41:59 pm »
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΡΑ

Αποσυνδεδεμένος poliviosfp

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 13, 2009, 10:59:54 am »
Ευχαριστώ φίλε μου! Απλά θέλω να ρωτήσω αν πρέπει από την πλευρά να μου κάνω κάτι γραφειοκρατικό. Η διαδικασία υπαγωγής σε πίνακα ας πούμε είναι αυτόματη; Επίσης αν δεν με καλέσουν φέτος για αναπληρωτή τα μόρια μου του χρόνου θα μειωθούν στο μισό;

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 20, 2009, 12:31:38 pm »
Poliviosfp, καταρχήν συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, παρόλο που δεν διορίζεσαι :(. Τώρα σε ότι αφορά τις κινήσεις σου από εδώ και πέρα το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι από μεριάς σου δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να περιμένεις μήπως και σε καλέσουν αναπληρωτή. Αν σε καλέσουν φυσικά και να πας γιατι είναι από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσεις τη θέση σου στο πίνακα διορισμών. Τα μόρια από τον ΑΣΕΠ δεν τα χάνεις ούτε φέτος ούτε και του χρόνου παρά μόνο όταν θα ξαναγίνει ΑΣΕΠ τότε θα γίνουν τα μισά. Αν καταφέρεις να πας και αναπληρωτής τότε στα μόρια του διαγωνισμού θα προστεθούν και τα μόρια της αναπλήρωσης γεγονός που θα σε βοηθήσει να πας αναπληρωτής και του χρόνου.
Δεν ξέρω πόσους θα πάρουν φέτος αναπληρωτές, ελπίζω πάντως περισσότερους από αυτούς που πήρε τα δύο τελευταία χρόνια. Όταν θα βγει ο πίνακας αναπληρωτών για τον κλάδο μας θα έχεις καλύτερη εικόνα για τις πιθανότητες να σε καλέσουν αναπληρωτή.
Σου εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα διοριστέως. (Πάντως ΑΣΕΠ συνέχισε να δίνεις μη τα παρατάς).

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 20, 2009, 12:46:35 pm »
Και κάτι σημαντικό. Τα μόρια που παίρνεις στον πίνακα των αναπληρωτών θα πρέπει να υπολογίσεις ότι είναι: Ο τελικός γραπτός βαθμός (χωρίς τις προσαυξήσεις) μείον το 55 που είναι η βάση.
Επιπλέον να λάβεις υπόψη σου α) ότι η έκτη από τους διοριστέους λογικά θα επιλέξει να διοριστεί από τον ενιαίο πίνακα διορισμών κι όχι από τον πινακα του ΑΣΕΠ αφού ο πρώτος πίνακας τις εξασφαλίζει καλύτερες επιλογές περιοχών, και β) και ο 16 διορίζεται φέτος από τον ενιαίο πίνακα διορισμών. Αυτό σημαίνει ότι καλυτερεύει η δική σου θέση στον πίνακα αναπληρωτών.

Αποσυνδεδεμένος agatha14

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:18:28 pm »
Συνάδελφοι, συντάχθηκε ένα κείμενο για τις καθυστερήσεις και το πάγωμα των διορισμών. Δείτε εδώ:
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=14661.75

Όποιος μπορεί ας το προωθήσει!

Αποσυνδεδεμένος giannis27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 06:45:26 pm »
ματ καλησπερα ποιοι 16 λες? 12 ειναι διοριστεοι αν δεν κανω λαθος και οι 6 πρωτοι φετος οι υπολοιποι μετα εκτος αν μυ διαφευγει κατι. Παρεπιπτωντος παιδια δεν υπαρχει μελλον στον κλαδο μας τι καθεστε και συζητατε εγω με τους πινακες και τις θεσεις αυτο βλλεπω και αν δεν κανουμε κατι γρηγορα θα περιμενουμε πολλα χρονια για διορισμο αν δεν κλεισουν οι θεσεις και μετα δεν υπαρχουν θεσεις πια.Πρεπει να ανοιξει ο κλαδος να παψουν να δινουν την Κοινωνιολογια σε φιλολογους και να αυξηθουν οι θεσεις για μας

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182540
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)