0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πω κι εγώ την άποψή μου, αφού είναι κρίσιμο το θέμα.Πρώτη επιστήμη είναι.... τα θρησκευτικά. Αφού πρώτα ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο και μετά έρχονται όλα τα άλλα. Μα δεν το μάθατε στο σχολείο αυτό;Γι αυτό και η επίσημη αρίθμηση είναι: Κλάδος ΠΕ 01 ΘεολόγωνΕπειδή ζούμε σε θεοκρατικό κράτος, να μην το ξεχνάμε και αυτό, αμάν πια με τις αιρετικές απόψεις εδώ μέσα!!!
Εχω χασει μια ωρα απο την ζωη μου να διαβαζω τις απειρες σελιδες που προλαβατε και γεμισατε, λεγοντας ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του! Λοιπον, ειμαι 24, εχω πτυχιο
Θα πρέπει να θυμηθείς καλύτερα αν θες να περάσεις στον ΑΣΕΠ φέτος! Όσο το αν μας συμφέρει η όχι...Πίστεψε με ούτε εγώ θα ήθελα να εξεταστώ σε κάτι που δεν θεωρώ καν επιστήμη, αλλά όπως τα έχει κάνει ο κλάδος σου και κάποιοι φιλόλογοι προφανώς δεν θα έχω και πολλές επιλογές!
Θα μου επιτρέψετε να σας υπενθυμίσω τον τίτλο του θέματος ο οποίος είναι "Υλη για ΠΕ04???"Αν νομίζετε οτι εξαντλήθηκαν όσα είχατε να πείτε για το συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να μου πείτε να το κλειδώσω.Ευχαριστώ