0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Panais στις Ιουνίου 08, 2008, 10:37:55 pmΠαράθεση από: bobο1 στις Ιουνίου 08, 2008, 09:41:57 pmΕιδες Panai..λεει για τα ποσοστα των ειδικοτητων απο ενιαιο πινακα διοριστεων.. αυτο που ειχες ζητησει σε προηγουμενο μηνυμα σου για να αποδειχθει ποιοί ειναι τελικα οι ωφελημενοι...εισβαρος μας ...................Χεχε. Έλα μωρέ λες και δεν ξέρουμε γιατί φωνάζουν για ενοποίηση. Μη μας περνάνε και για χαζούς.1 στους 3 βιολόγους επιτυχώντας με τον ενιαίο. Σκανδαλώδες.Γιατι σκανδαλωδες? Απο τη στιγμη που εβαλαν στους
Παράθεση από: bobο1 στις Ιουνίου 08, 2008, 09:41:57 pmΕιδες Panai..λεει για τα ποσοστα των ειδικοτητων απο ενιαιο πινακα διοριστεων.. αυτο που ειχες ζητησει σε προηγουμενο μηνυμα σου για να αποδειχθει ποιοί ειναι τελικα οι ωφελημενοι...εισβαρος μας ...................Χεχε. Έλα μωρέ λες και δεν ξέρουμε γιατί φωνάζουν για ενοποίηση. Μη μας περνάνε και για χαζούς.1 στους 3 βιολόγους επιτυχώντας με τον ενιαίο. Σκανδαλώδες.
Ειδες Panai..λεει για τα ποσοστα των ειδικοτητων απο ενιαιο πινακα διοριστεων.. αυτο που ειχες ζητησει σε προηγουμενο μηνυμα σου για να αποδειχθει ποιοί ειναι τελικα οι ωφελημενοι...εισβαρος μας ...................
Εντάξει, ούτε και γω συμφωνώ κατ' αρχήν με τα τρία συνεξεταζόμενα, απλά προσπαθώ να βρω κάτι θετικό στην όλη υπόθεση ............έτσι για να μην απογοητευόμαστε!!!
Πάντως το 2004 απ' ότι θυμάμαι στη Χημεία (σαν συνεξεταζόμενο) δεν είχαν βάλει τίποτα από Οργανική, εκτός από μια ερώτηση νομίζω.
Από καθαρά προσωπική εμπειρία το λέω, επειδή έδωσα στους δύο προηγούμενους ασεπ την πρώτη φορά με τρία συνεξεταζόμενα μαθήματα και τη δεύτερη φορά μόνο με Φυσική σαν συνεξεταζόμενο. Ήμουν επιτυχούσα και τις δύο φορές, αλλά το 2004 με αρκετά καλύτερο βαθμό.
Αυτοι που φωναζουν τωρα να ξαναγινει ενοποιηση δεν ειναι οι βιολογοι, αλλά οι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ που δε θελουν να κουνηθουν απο τα σχολεια τους, οπου καλυπτουν ωραριο διδασκοντας μαθηματα αλλων ειδικοτητων! Αυτο το αποκαλυπτει η ανακοινωση της ΟΛΜΕ που ζηταει ν'αντιμετωπιστουν οι υπεραριθμιες με τον κλαδο ενιαιο για να μη διαταραχθουν, λεει, οι ζωες των εκπαιδευτικων! Δυστυχως, την ΟΛΜΕ δεν τη νοιαζουν στο ελαχιστο οι ζωες των μαθητων, οι οποιοι θα επρεπε να διδασκονται το καθε μαθημα απο τον καθηγητη της αντιστοιχης ειδικοτητας κι οχι απο τον καθε υπεραριθμο που τον βολευει να καλυπτει ωραριο στο σχολειο διπλα στο σπιτι του αντι να πηγαινει σε δυο διαφορετικα σχολεια.
Παράθεση από: marousana στις Ιουνίου 09, 2008, 12:22:02 pmΠάντως το 2004 απ' ότι θυμάμαι στη Χημεία (σαν συνεξεταζόμενο) δεν είχαν βάλει τίποτα από Οργανική, εκτός από μια ερώτηση νομίζω. Ρισκάρεις εσύ να μην το διαβάσεις;. Μέταλλα και Κράματα 1. Μεταλλουργία2. Ιδιότητες μετάλλων3.
ρε παιδία ας πούνε οι χημικοί λίγο. Αυτά που τα βρίσκεις:Μέταλλα και Κράματα1. Μεταλλουργία2. Ιδιότητες μετάλλων3.
Παράθεση από: berserk στις Ιουνίου 09, 2008, 12:26:21 pmΠαράθεση από: marousana στις Ιουνίου 09, 2008, 12:22:02 pmΠάντως το 2004 απ' ότι θυμάμαι στη Χημεία (σαν συνεξεταζόμενο) δεν είχαν βάλει τίποτα από Οργανική, εκτός από μια ερώτηση νομίζω. Ρισκάρεις εσύ να μην το διαβάσεις;. Μέταλλα και Κράματα 1. Μεταλλουργία2. Ιδιότητες μετάλλων3.
Παράθεση από: berserk στις Ιουνίου 09, 2008, 12:42:22 pmρε παιδία ας πούνε οι χημικοί λίγο. Αυτά που τα βρίσκεις:Μέταλλα και Κράματα1. Μεταλλουργία2. Ιδιότητες μετάλλων3.