0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου έκανε "παρατήρηση" ( ) γιατί όταν πρωτοξεκίνησε το σχολείο (δεν ήταν ακόμα 3,5 ο μικρός) δεν ήξερε να χειρίζεται καλά το ψαλίδι....και...και...και...τι να πρωτοθυμηθώ...
"όποιου του πέσει το ποτήρι κάθεται όλη μέρα στην καρέκλα..."...
Παράθεση από: kathyk στις Μαΐου 30, 2008, 05:54:42 pmαυτή τη χρονιά δεν θα λειρουργήσουν τμηματα νηπιαγωγιων στους παιδικούς σταθμούς. τελικά όμως που θα πανε όλα αυτα τα παιδιά; και 2ον.. εννοεί και γαι προνηπια;Όταν είχε βγει η οδηγία για τις προεγγραφές των νηπίων είχα ρωτήσει τη δασκάλα του μικρού μου παιδιού (τον στέλνω στον παιδικό σταθμό του δήμου) αν θα δέχονται κι εκεί εγγραφές νηπίων (καθώς το χαρτί είχε τοιχοκολληθεί και στον παιδικό σταθμό) και μου είχε πει ότι "όχι, απαγορεύεται να δημιουργηθούν τάξεις νηπίων στους παιδικούς σταθμούς...θα πρέπει να προσληφθούν νηπιαγωγοί και οι νηπιαγωγοί δε θέλουν να δουλέψουν στούς δήμους, το θεωρούν υποτιμητικό!" (εγώ πάλι γιατί όταν ήμουν άνεργη έκανα "κρα" μπας και ανοίξει καμιά θέση στο δήμο?... )Κι έχω την εξής απορία : για τα προνήπια δεν επιβάλλεται να υπάρχουν νηπιαγωγοί? Γιατί οι παιδικοί σταθμοί της περιοχής μου είναι επανδρωμένοι με βρεφονηπιοκόμους και όταν προκηρύσσεται θέση νηπιαγωγού αυτή εκτελεί χρέη προϊσταμένης του σταθμού (εδώ τουλάχιστον) και δεν μπαίνει στην τάξη.
αυτή τη χρονιά δεν θα λειρουργήσουν τμηματα νηπιαγωγιων στους παιδικούς σταθμούς. τελικά όμως που θα πανε όλα αυτα τα παιδιά; και 2ον.. εννοεί και γαι προνηπια;
Ξέρεις τι αποχαιρετιστήριο δώρο θα της πάρεις...Δωρεάν χρόνο ομιλίας!!!! (μόνο να βρεις σε ποια εταιρία έχει σύνδεση... )
Τι θα γίνουν τόσα παιδιά; Θα γυρνάνε με τα καρεκλάκια τους στις γειτονιές;
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, θα πετάξουν όλα τα προνήπια στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, για να χωρέσουν όλα τα νήπια στα δημόσια νηπιαγωγεία; Ωραίες λύσεις...