0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσο ευκολότερο ή δυσκολότερο είναι σε σχέση με το ΕΠΠΑΙΚ? ξέρει κανείς το έχει παρακολουθήσει?Απ'ότι είδα στην προκήρυξη έχει 40 θέσεις διαθέσιμες εκ των οποίων οι 24 θέσεις είναι για αποφοίτους ΑΕΙ,ΤΕΙ πιστοποίηση ΕΠΠΑΙΚ και ζήτημα να γεμίζουν οι 30 από όλες απ'ότι άκουσα.
Το είδα Knaison όπως επίσης κοιτώντας και τα μόρια εισαγωγής, διαπίστωσα πως όσοι υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έχουν πολλά προσόντα (μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες, προϋπηρεσία κτλ).Έκανα το σχόλιο γιατί ο giannispolo με αυτό που έγραφε άφηνε την εντύπωση ότι δεν υπάρχει ζήτηση ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.
Ξέρει κανείς knaison,mat ή Geok αν έχει παρακολούθηση τις ίδιες μέρες με το ΕΠΠΑΙΚ? Μπορεί να βγει σε δύο χρόνια αντί για 1 χρόνο? Γιατί ακούω ότι είναι απαιτητικό από τον Knaison.Eυχαριστό.Χωρίς προΰπηρεσία έχω πιθανότητες να μπώ?
Παράθεση από: giannispolo στις Ιουνίου 15, 2008, 02:43:30 pmΞέρει κανείς knaison,mat ή Geok αν έχει παρακολούθηση τις ίδιες μέρες με το ΕΠΠΑΙΚ? Μπορεί να βγει σε δύο χρόνια αντί για 1 χρόνο? Γιατί ακούω ότι είναι απαιτητικό από τον Knaison.Eυχαριστό.Χωρίς προΰπηρεσία έχω πιθανότητες να μπώ?Ρε συ Γιαννάκη νυσάφι πιά!!!Μπες στην ιστοσ/δα της ΑΣΠΑΙΤΕ και δες με πόσα μόρια μπήκε πέρυσι ο τελευταίος εισαγόμενος ΠΕΣΥΠ (μη Ασπαιτετζής).(Λεγόταν Κουτσ...... Αλέξανδρος και είχε 40,9 μόρια!!!)Έπειτα κοίταξε πως γίνεται η μοριοδότηση για να δεις τι περίπου κάνεις...(40,9 μόρια είναι μάλλον πολλά νομίζω... δεν πιάνονται μόνο με γαλλικά και πιάνο...)Από κει και πέρα πράξε όπως σε φωτίσει ο μεγαλοδύναμος...Μα μόνο μασημένη τροφή μασάτε εσείς οι νεολαίοι... Έλεος...
Παράθεση από: porcupinetree στις Ιουνίου 15, 2008, 04:41:30 pmΠαράθεση από: giannispolo στις Ιουνίου 15, 2008, 02:43:30 pmΞέρει κανείς knaison,mat ή Geok αν έχει παρακολούθηση τις ίδιες μέρες με το ΕΠΠΑΙΚ? Μπορεί να βγει σε δύο χρόνια αντί για 1 χρόνο? Γιατί ακούω ότι είναι απαιτητικό από τον Knaison.Eυχαριστό.Χωρίς προΰπηρεσία έχω πιθανότητες να μπώ?Ρε συ Γιαννάκη νυσάφι πιά!!!Μπες στην ιστοσ/δα της ΑΣΠΑΙΤΕ και δες με πόσα μόρια μπήκε πέρυσι ο τελευταίος εισαγόμενος ΠΕΣΥΠ (μη Ασπαιτετζής).(Λεγόταν Κουτσ...... Αλέξανδρος και είχε 40,9 μόρια!!!)Έπειτα κοίταξε πως γίνεται η μοριοδότηση για να δεις τι περίπου κάνεις...(40,9 μόρια είναι μάλλον πολλά νομίζω... δεν πιάνονται μόνο με γαλλικά και πιάνο...)Από κει και πέρα πράξε όπως σε φωτίσει ο μεγαλοδύναμος...Μα μόνο μασημένη τροφή μασάτε εσείς οι νεολαίοι... Έλεος... Που να μην είχε και άκρες στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε......