0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλε μου ή καλη μου mat πες μου οτι εισαι φιλολογος και οτι εισαι και συ μεσα στην πρωτη πενταδα,εφταδα,δεκαδα....?
Πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι πριν από αυτούς που είμαστε στην πρώτη πεντάδα η επτάδα ( ) του πίνακα διοριστέων ΑΣΕΠ βρίσκονται αυτοί που διορίζονται με το 40μηνο, 24μηνο και το 40%.Αν λοιπόν βγάλουν τις περιοχές διορισμού για όλους μαζί (40μηνο, 24μηνο, 40% και 60%) τότε νομίζω δεν έχουμε και πολλές ελπίδες. Λέω τώρα εγώ γιατί το θέμα το γνωρίζουν καλύτερα αυτοί που το έχουν υποστεί στην α’ φάση….
Τις περιοχές ''φιλέτα'' τις παίρνουν όσοι διορίζονται με 40μηνο...και τα ρετάλια πάνε στους ''ασεπίτες'' Καλή τοποθέτηση σε όσους περιμένουν διορισμό
Παράθεση από: waterland στις Ιουνίου 03, 2008, 03:41:14 pmΠράγματι έχει ακουστεί αυτό. Σε κάποιο άλλο σημείο του φόρουμ διοριστέος β' φουρνιάς μετέφερε πληροφορία από το Υπουργείο για εγκύκλιο τον Ιούνιο. Αυτά όμως είναι προφορικές εκτιμήσεις απλώς...Γεια σας . Θα ήθελα να με ενημερώσετε για τυχόν πληροφορίες σχετικές με την εγκύκλιο διορισμών γιατί είμαι κι εγώ στη φουρνιά που θα φύγει το Σεπτεμβρη, κλάδος 02. Εχω θέση 768 στο γενικότερο σύνολο των 843 που διοριστήκαμε, υπάρχει κάποιος πιο ειδικός να μου πει τι περίπου με περιμένει γιατί ρε παιδιά με αυτά που διάβασα στις συζητήσεις σας προβλέπω Καστελόριζο και με αγχώσατε!!Ας απαντήσει κάποιος στις ερωτήσεις μου. Σας ευχαριστώ, anamalΓνωστή μου που δουλεύει σε γραφειο δευτεροβαθμιας στον νομο Ημαθιας μου ειπε πριν 2 μερες ότι μετά τις αιτήσεις των αναπληρωτών θα ξεκινήσουν αμέσως οι αιτήσεις διορισμών. Αυτο το "αμέσως" δεν με έπεισε αλλά να παρακολουθουμε τις εξελιξεις να είμαστε έτοιμοι.
Πράγματι έχει ακουστεί αυτό. Σε κάποιο άλλο σημείο του φόρουμ διοριστέος β' φουρνιάς μετέφερε πληροφορία από το Υπουργείο για εγκύκλιο τον Ιούνιο. Αυτά όμως είναι προφορικές εκτιμήσεις απλώς...
δυστυχως....αλλα π[ροσωπικα για μενα που ειμαι απο θεσνικη ακομη και ο εχινος ξανθης η τα λιμεναρια καβαλας ειναι φιλετα