0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: grigoris στις Ιουνίου 05, 2008, 03:30:32 pmΔηλαδή εγώ παιδιά που είμαι στην τελευταία σαραντάδα του πίνακα ασεπ ΠΕ03 (ΜΑΘ) να ετοιμάζομαι σίγουρα για νησί ανεξάρτητα με το τι θα δηλώσω ετσι;Όχι, μπορείς να διαλέξεις μεταξύ Έβρου και Δ' Δωδεκανήσου.
Δηλαδή εγώ παιδιά που είμαι στην τελευταία σαραντάδα του πίνακα ασεπ ΠΕ03 (ΜΑΘ) να ετοιμάζομαι σίγουρα για νησί ανεξάρτητα με το τι θα δηλώσω ετσι;
... Πολλοί εδώ μέσα έχουν πετύχει υψηλές βαθμολογίες διοριστέου στον ΑΣΕΠ...ε δεν κάνουν κι έτσι, όμως..και η κόντρα περί δικαίου και αδίκου στη σειρά προτίμησης ακυρώνει και το όποιο δίκιο μπορεί να 'χει κάποιος......ας μην ιδεολογικοποιούμε τη συμφεροντολογία μας..........................
Εννοείται. Αυτό είναι το πιο σωστό και αξιοκρατικό!!!Όπου όμως βάζουν την ουρά τους οι συνδικαλιστές, έχουμε τέτοια παράλογα φαινόμενα.
Άλλο εννοεί...Υπήρχε ένα μέλος του φόρουμ με νικ "anypomonos dioristeos".Αυτό που εννοούσε αστειευόμενος ο giotamike (νομίζω) ήταν ότι εμπίπτεις απλά σε αυτή την κατηογρία (των ανυπόμονων διοριστέων!)
Δε νομιζω οτι σου προσαπτει κατι συναδελφε...απλα εννοει αυτο που ολοι ξερουμε....οτι δηλαδη αυτος που εχει προυπηρεσια τον εξυπηρετει να επιλεγει πρωτος περιοχες και αυτος που περναει με ΑΣΕΠ θα τον εξυπηρετουσε να επιλεγει και αυτος πρωτος....
Παράθεση από: leti77 στις Ιουνίου 05, 2008, 05:23:51 pmΔε νομιζω οτι σου προσαπτει κατι συναδελφε...απλα εννοει αυτο που ολοι ξερουμε....οτι δηλαδη αυτος που εχει προυπηρεσια τον εξυπηρετει να επιλεγει πρωτος περιοχες και αυτος που περναει με ΑΣΕΠ θα τον εξυπηρετουσε να επιλεγει και αυτος πρωτος....Αυτό ακριβώς εννοώ αλλά και θα ήθελα να πω ότι, όταν αναφερόμαστε στους συναδέλφους του ΟΑΕΔ λέμε," τι θέλουν και διαμαρτύρονται, αφού ήξεραν από την αρχή ότι η προυπηρερσία τους δεν μετράει..., μιλάμε για apriori-aposteriori δικαιώματα και άλλα τέτοια για να ισχυροποιήσουμε την θέση μας. Αν λοιπόν αυτή η θέση ισχύει, γιατί οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ διαμαρτύρονται, αφού το ήξεραν από την αρχή ότι έτσι είναι η σειρά και αναφέρομαι στα μεχρι τώρα δηλαδή πρώτα ενιαίος και μετά ΑΣΕΠ. Δεν συμφωνώ βέβαια με τα παραπάνω, απλά τα θέτω την άποψή μου γιατί δεν γίνεται να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τέλος, σαφώς και θίγομαι όταν ακούω αερολογίες του τύπου έχουν βύσμα και παίρνουν προυπηρεσία, χωρίς βέβαια αυτοί που το λένε να έχουν κάποιο στοιχείο. Είναι σαν να πω και εγώ, ότι όσοι έχουν πετύχει στον ΑΣΕΠ είναι επειδή αντέγραφαν ή παρόμοιες ανυπόστατες κατηγορίες. Ακόμα και ομως αν ήταν έτσι, δεν είναι σωστό -σύμφωνα με την άποψή μου- στο πλαίσιο των στενών προσωπικών φιλοδοξιών να γίνεται προσπάθεια αμαύρωσης των κόπων που εγώ και πάρα πολλοί συνάδελφοι κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως έχω αναφέρει, έχω από το 2000 στην εκπαίδευση με πάνω από 55 μήνες προυπηρεσία και όταν διαβάζω από συναδέλφους να απαξιώνουν το κόπο των υπολοίπων άμα την επιτυχία τους στον ΑΣΕΠ, το μόνο που μου προκαλεί είναι . Πάντα φιλικά.
δεμ προσεβαλα κανενα giotamike ουτε εκανα υβριστικους χαρακτηρισμους...αν παλι εσυ θες να ''γελασεις'' γελα...κανει και καλο στην μονοτονια και την θλιψη''παντα φιλικα''
Μάλλον αυτό πήγαινε για μένα MONIME26 (συνεννόηση καρπούζι σήμερα)Φίλε giotamike, σαφώς και δε βάζω ταμπέλα "Προϋπηρεσία = βύσμα".Αν κάτι τέτοιο προκύπτει από τα γραφόμενα μου, τότε ζητώ συγνώμη.Εξάλλου και η αδερφή μου μέσω του 40% διορίστηκε, ούσα 4 φορές επιτυχούσα - μη διοριστέα στον ΑΣΕΠ.Αυτό που εννοούσα (και όντως είναι χωρίς αποδείξεις - αλλά είμαι βέβαιος) είναι ότι κάποιοι μπαίνουν στους πίνακες με 10 ώρες ΠΔΣ σε δυσπρόσιτα (μερικές φορές και χωρίς να κάνουν καν μάθημα) και σιγά - σιγά σκαρφαλώνουν μέχρι που φτάνουν στο διορισμό.Πολύ κοντά μου υπάρχουν 2 φιλόλογοι και 1 μαθηματικός που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία.Φυσικά, στο σχολείο μου υπάρχουν και 2 αναπληρωτές φιλόλογοι, που έχουν έρθει εντελώς νομότυπα, όπως και ένας ωρομίσθιος