0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λευκαδα ωραια ηταν.....εγκρεμνη να πατε........πολυ ωραια...(αλλα για οσους προτιμουν αμμο και οχι βοτσαλο....να ξερετε οτι δεν εχει αμμο...ουτε το πορτο κατσικι.......εχει βοτσαλακι...εμεις ξεραμε οτι ηταν αμμουδια....αλλα δεν....ωραια ηταν βεβαια..)
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Ιουλίου 20, 2009, 09:23:13 amγια να πουμε και καλα λογια για την πατριδα....αν πατε Χιο να πατε Μαυρα
για να πουμε και καλα λογια για την πατριδα....αν πατε Χιο να πατε Μαυρα
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 20, 2009, 10:09:37 amΠαράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Ιουλίου 20, 2009, 09:23:13 amγια να πουμε και καλα λογια για την πατριδα....αν πατε Χιο να πατε Μαυρα
Πατρινοί, κορίτσι μου,... Πατρινοί!Η "σία" ποια είναι;
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 26, 2009, 09:40:09 amΠατρινοί, κορίτσι μου,... Πατρινοί!Η "σία" ποια είναι;Πατρινοί ή Πατρινιοί το ίδιο μου φαίνεται Οι σια είναι οι Πυργιώτες!!!Μιλάω για τον απαίσιο δρόμο Πάτρα-Πύργος και για την ακόμα πιο απαίσια οδήγηση τους, κατά τα άλλα όλα καλά!
Παράθεση από: arianoula27 στις Ιουλίου 26, 2009, 04:09:40 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 26, 2009, 09:40:09 amΠατρινοί, κορίτσι μου,... Πατρινοί!Η "σία" ποια είναι;Πατρινοί ή Πατρινιοί το ίδιο μου φαίνεται Οι σια είναι οι Πυργιώτες!!!Μιλάω για τον απαίσιο δρόμο Πάτρα-Πύργος και για την ακόμα πιο απαίσια οδήγηση τους, κατά τα άλλα όλα καλά!Σου φαίνεται το ίδιο: Αριανούλα και Αριανούλια;Για τον απαίσιο δρόμο Πάτρα-Πύργος δεν ευθύνονται οι Πατρινοί, αλλά η πολιτική αναλγησία δεκαετιών. Μάλιστα, οι Πατρινοί την αθλιότητά του την έχουμε "πληρώσει" με πληθώρα θυμάτων.Ως Πατρινός οδηγός, τέλος, "απολαμβάνω" ιδιαίτερα την οδήγηση στην Αθήνα, όπου συνοστίζεται η μισή Ελλάδα και όπου οδηγούν "εξαίρετα"!Συμφωνώ για τα Χανιά και το παλιό λιμάνι τους.