0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:21:12 pmφευγω για
φευγω για
Παράθεση από: fivo στις Οκτωβρίου 13, 2010, 07:12:39 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:21:12 pmφευγω για
εννοειται !!! θα παμε ζευγαρακια εγω με τη "φιλη" μου ( ευτυχως που δεν ειναι της Φιλολογιας. Μολις τελειωσε τη Σχολη και διοριστηκε πανω κει ψηλα,300 χιλ.Ανατολικα της Θεσ/νικης) και με εφαγαν τα ταξιδια προς Καβαλα με το αεροπλανο, αλλα ...αξιζουν. Μετα θα ερθει Αθηνα με βισμα και θα ειμαστε κοντα) και συ με το "φιλο" σου. Θα μεινουμε στη Πολη, με θεα την Αγια Σοφιά! Ασε, θα τα κανονισω εγω......στηριξου πανω μου!οσο για τις νεες πληροφοριες που εχω για ΑΣΕΠ, δε μου εστειλες π.μ. για να σου τις πω, να ανοιξει η καρδια σου.Κατι ειπα δημοσια, αλλα δε θελω να αγχωνω τα παιδια αν δεν επιβεβαιωθουν οι πληροφοριες μου εκ των εσω.παντως απο διδακτικη εχω τα παντα και απο καθε φροντιστηριο, θα στις δωσωεχω και τα βιβλια καθηγητη (αυτα που δυστυχως δεν κυκλοφορουν πλεον- συλλεκτικα κομματια!!) αντε, Πειραια ερχεσαι. παρε το φιλο σου και ελα για καφε να δεις με την ησυχια σου το βαρυ υλικο!
Berlin από εξωτερικό, Σκόπελος και Κως στην Ελλάδα.
Καιρός να βγει απ'το ντουλάπι,...Ο εκπαιδευτικός λογω της φυσης του επαγγέλματος του εχει την "τυχη" να γνωρίζει μέρη πολλά και όλα εχουν ομορφιές.Θα ηταν, λοιπόν, χρήσιμο να μάθουμε, τί είναι αυτό που αξίζει τον κόπο να δούμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές σε καποια μέρη. θέλω να μάθω απ'όσους γνωριζουν, για Πάτμο και Μήλο. 'Οποια πληροφορία ευπρόσδεκτη Δεκτές και άλλες προτάσεις,...