0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά απαντήθηκε. Δεν υπάρχει τίποτα λειτουργικό τώρα. Θα περιμένεις τον Σεπτέμβριο όπως σου είπαν. Βέβαια εγώ απλά αναφέρω το σημαντικό. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα f=1-2 d να μπαίνεις στην ΔΔΕ (ακόμα και τον Αύγουστο) και να παρακαλουθείς τις ανακοινώσεις. Μην γελαστείς και το αφήσεις. "Είναι άτιμο πράμα το ΠΥΣΔΕ". Και μην ξεχνάς Είναι σίγουρο ότι ως ΠΕ04 θα βρεις θέση.
Γενικότερα, μπορεί κάποιος να αναφέρει ποια είναι η σειρά τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά μεταξύ των λειτουργικά υπεράριθμων, διάθεση ΠΥΣΔΕ, εσωτερικών αποσπάσεων, αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και οποιαδήποτε άλλη κατηγορία υπάρχει;Ευχαριστώ
Φιλόλογος που τοποθετήθηκε οργανικά σε σχολείο και έχει 14 ώρες ανάθεση είναι λειτουργικά υπεράριθμος;
Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε άλλο σχολείο κοντά στον τόπο διαμονής μου, που έχει ολόκληρα κενα, έστω και λίγες μέρες. Μπορώ να επικαλεστώ ότι στο σχολείο οργανικής είμαι λειτουργικά υπεράριθμη; Υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Μια ερώτηση συνάδελφοι! Όταν συνάδελφος συγκεκριμένης ειδικότητας στα ΕΠΑΛ απουσιάσει με απόσπαση μπορεί το λειτουργικό κενό που αφήνει να καλυφθεί από άλλη ειδικότητα με παραπλήσιες αναθέσεις, ακόμα και αν υπάρχει ενδιαφερόμενος της ίδιας ειδικότητας;(Εάν δεν αλλάξουν τα τμήματα του σχολείου).Υπάρχει κάποια εγκύκλιος επ αυτού;