0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτός που ζητάει να συμπληρώσει ωράριο μπορεί να χτυπήσει και ολόκληρο λειτουργικό κενό ; Δηλαδή μπορεί να πάρει όσες ώρες έχει ανάγκη από το ολόκληρο κενό και να αφήσει τις υπόλοιπες σε άλλο ; ή χτυπάει μόνο κενά κάτω των 12 ωρών ;
και τώρα το ωραίο "τρελό" στην ερμηνεία του νόμου.Οργανικά υπεράριθμος τον Ιούνιο που επέλεξε να παραμείνει στην οργανική του, με 30+ ώρες λειτουργικά κενά στο σχολείο το Σεπτέμβριο.....έχει το δικαίωμα και προηγείται όλων "λέει" .... σε τοποθέτηση λειτουργικών κενών το ΠΥΣΔΕ.δηλαδήκρατάω μία ανύπαρκτη οργανική γιατί την πήρα κάποτε (ας υποθέσουμε με πλήρη νομιμότητα) και κάθε χρόνο ως υπεράριθμος δεν φεύγω σε άλλη οργανική....παίρνω όμως το 1ο λειτουργικό κενό που με βολεύει μεχρι να αδειάσει η οργανική που θέλω που επίσης θα την πάρω γιατί εγώ προηγούμε ως οργανικά υπεράριθμος κάθε Ιούνιο....ωραίο ε?επιτρέψτε μου να μην ονομάσω αιρετούς και μη, και το αντίστοιχο ΠΥΣΔΕ.
Οι λειτουργικά υπεράριθμοι που καλούνται να τοποθετηθούν σε λειτουργικά κενά, δε θα ΄πρεπε να ξέρουμε ποιοί είναι; Ονομαστικά εννοώ. Κι όχι να βγαίνει πίνακας που να λέει "στην Α ειδικότητα, το