Kindergarten teacher και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω την εντύπωση οτι για τη διάθεση κάποιου για συμπλήρωση ωραρίου δεν λαμβάνονται υπόψιν κάποιες προτιμήσεις του ιδίου, αλλά μόνον οι ανάγκες της υπηρεσίας. Ισχύει αυτό ή κάτι άλλο που δεν γνωρίζω;
Σε μας τα 2 τελευταία χρόνια ζητάνε δήλωση σχολείων και από αυτούς που έχουν οριστική τοποθέτηση και δεν συμπληρώνουν ωράριο . Δηλαδή ανακοινώνουν τα λειτουργικά κενά και ζητάνε δήλωση σχολείων από τους πάντες ( λειτουργικά υπεράριθμους , συμπλήρωση ωραρίου , διάθεση ΠΥΣΔΕ , αποσπάσεις εντός και εκτός ) .
Η βροχή των ενστάσεων έχει φέρει αποτελέσματα. Αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.
Για να καταλάβω γιατι αν και εχει ειπωθεί εχω ακομα αμφιβολίες. Η σειρά προσωρινης τοποθετησης ειναι: 1) Λειτουργικά υπέραριθμοί ( χρειάζονται 12+ ωρες για συμπλήρωση), 2) Διαθεσιτες πυσδε, 3) Αποσπασμένοι εντος και εκτος πυσδε, 4) Διαθέσεις για τοποθετημένων για συμπλήρωση ωραρίου (κατω των 12ωρων), 5) Αναπληρωτες Α φάσης οτι περισσέψει
Για να καταλάβω γιατι αν και εχει ειπωθεί εχω ακομα αμφιβολίες. Η σειρά προσωρινης τοποθετησης ειναι: 1) Λειτουργικά υπέραριθμοί ( χρειάζονται 12+ ωρες για συμπλήρωση), 2) Διαθεσιτες πυσδε, 3) Αποσπασμένοι εντος και εκτος πυσδε, 4) Διαθέσεις τοποθετημένων για συμπλήρωση ωραρίου (κατω των 12ωρων), 5) Αναπληρωτες Α φάσης οτι περισσέψει
Α) Οι 1) μόνο για τις ομάδες τους