0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.Αν η el τους πει "έτσι είστε; θα σας καταγγείλω λοιπόν στο/στη ... " πού άραγε;Υπουργείο; Συνήγορο του Πολίτη; ΕΛΜΕ; για πείτε.Δε λέω καλά και ντε να κάνει την καταγγελία, αλλά έστω και σαν απειλή, ποιόν πρέπει να επικαλεστεί,ώστε να μη φανεί άσχετη και να την πάρουν στα σοβαρά;(ρωτάω για να μαθαίνω, οι δικοί μου δεν παρανόμησαν ΑΚΟΜΑ)
Έτσι , άγχωσε λίγο τον αιρετό , για να το σκέφτεται πιο καλά πριν κάνει την .... ότι κάνει .....Να κοινοποιήσεις και στο υπουργείο. Να ζητάς από το Πυσδε έγγραφη απάντηση στην ένστασή σου.Δεν ξέρω αν είναι σίγουρα αλήθεια αυτό που θα πω τώρα. Από στόμα σε στόμα έφθασε στα αφτιά μου. Πέρσι υπήρξε μεγάλη ομαδική δικαστική προσφυγή φιλολόγων στο πυσδε μου. Πήραν λοιπόν τηλ μια από αυτές που πρωτοστάτησε. Άκουσε λέει από μέσα έναν αιρετό να ουρλιάζει " για ρώτα τη , θα μας βάλει και φυλακή ; " Πάντως εκτός από εμάς που θέλουμε να σταματήσουν οι αιρετοί τις ...... , υπάρχουν και αυτοί που βγάζουν πρώτους σε σταυρούς με διαφορά , αυτούς που κάνουν τις.....
Καλα στο πυσδε κορυφαίες τοποθετησεις με 0 ωρες Α ανάθεσης !!! Τι πλαφόν σε
αυτό να μη σταματήσουμε να το τονίζουμε και ας ενοχλούνται κάποιοι.
Μηνύματα με ειρωνικά και υποτιμητικά σχόλια διαγραφονται χωρίς προειδοποίηση.
Ίσως βέβαια να ενοχλείσαι εσύ που δεν υπάρχει.