0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, στις τοποθετήσεις στα λειτουργικά κενά του Σεπτεμβρίου γίνονται με βάση τις όμορες ομάδες κτλπ ή όλο το πυσδε μετράει σαν ένα;για παράδειγμα εχώ λίγες έως καθόλου ώρες στην οργανική μου θέση κ με κρίνουν λειτουργικά υπεράριθμο. Υπάρχουν κενά σε σχολεία άχετα με το δήμο που έχω ογανική (αλλά στο ίδιο πυσδε), ενώ στους δικούς μου όμορους δήμους δεν υπάρχει τπτ. Μπορώ αυτά τα κενά να τα ζητήσω ή δεν επιτρέπεται γιατί δεν είναι στην ίδια ομάδα, ή στον όμορο δήμο με το σχολείο της οργανικής μου; (το Σεπτέμβρη όλα τα λειτουργικά κενά που υπάρχουν σε ένα πυσδε δε μετράνε όλα το ίδιο, ενώ οι όμορες ομάδες δεν ισχύουν για τις βελτιώσεις το καλοκαίρι;)
Τοποθετήθηκα σε λειτουργικό κενό. Όταν παρουσιάστηκα για ν΄αναλάβω υπηρεσία μου ανακοινώθηκε ότι το κενό δεν υφίσταται πλέον λόγω συρρίκνωσης των τμημάτων (είχαν γίνει την προηγούμενη μέρα πολλές μετεγγραφές). Το συγκεκριμένο σχολείο ήταν η δεύτερη επιλογή μου. Έκανα ένσταση στο ΠΥΣΔΕ και η πρώτη αντίδραση ήταν να με τοποθετήσουν εξ ολοκλήρου σ΄ ένα σχολείο που δεν ήταν στις επιλογές μου. Είμαι στη διάθεση και με πολλά μόρια πράγμα που σημαίνει πως αν “διορθωθεί” η αδικία εις βάρος μου θα γίνει καραμπόλα μ΄όλους τους συναδέλφους που τοποθετήθηκαν με λιγότερα μόρια από εμένα. Ξέρεις κανείς τι προβλέπεται; Ποια είναι η δίκαιη και νόμιμη λύση σε μια τέτοια περίπτωση;
Οι φετινές τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά θα αργήσουν λόγω εκλογών ; Έχετε τοποθετηθεί σε κάποια πυσδε ; σε εμάς ούτε κενά δεν έχουν βγάλει .
Στο δικο μου πυσδε σε παρομοια περιπτωση δε διορθωθηκε η αδικια.ειναι αδυνατο μου ειπαν να ξαναγινει τοποθετηση καραμπολα ολων,αφου τοποθετηθηκαν μοιρασαν μαθηματα κ ξεκινησαν.τους καλυπτει ο νομος μου ειπαν,αλλα δε μου εδειξαν το νομο.μακαρι να βγαλεις ακρη,γιατί δεν ειναι δικο σου το λαθος!
Εγώ έκανα νύξη για την “καραμπόλα” αλλά εμμέσως μου το απέκλεισαν. Κι όχι μόνο αυτό αλλά στις συμπληρωματικές τοποθετήσεις έβαλαν συναδέλφους σε σχολεία της επιλογής μου. Τρέχω μόνη μου να βρω σχολεία..., ενώ το πυσδε με συμβουλεύει να μην αγχώνομαι κι ότι μπορεί να βρεθεί ολόκληρο κενό από βδομάδα(. Εν τέλει τοποθετήθηκα για λίγες ώρες σε σχολείο που μόνη μου αναζήτησα. Πείτε μου, όμως, είμαι υποχρεωμένη ό,τι κι αν μου προτείνουν ως συμπλήρωση να το δεχθώ; Να συμπληρώσω ότι έχουν τοποθετηθεί ακόμη και οι αποσπασμένοι σε “μικρά” κενά της περιοχής μου.