0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιο site από το οποίο μπορείς να κατεβάσεις τα 3 πεζά έργα που έχουμε στην ύλη;
Παράθεση από: marmo στις Ιουλίου 19, 2008, 02:52:58 pm...Να κάνω μια άκαιρη ερώτηση (γιατί δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος);Πότε άλλαξαν τα βιβλία Γλώσσας του Γυμνασίου και σε ποια τάξη;Από τον Σεπτέμβριο 2006 ξεκίνησε η διδασκαλία τους και στις 3 τάξεις.
...Να κάνω μια άκαιρη ερώτηση (γιατί δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος);Πότε άλλαξαν τα βιβλία Γλώσσας του Γυμνασίου και σε ποια τάξη;
Παράθεση από: syrrahm στις Ιουλίου 19, 2008, 10:07:06 pmΠαράθεση από: marmo στις Ιουλίου 19, 2008, 02:52:58 pm...Να κάνω μια άκαιρη ερώτηση (γιατί δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος);Πότε άλλαξαν τα βιβλία Γλώσσας του Γυμνασίου και σε ποια τάξη;Από τον Σεπτέμβριο 2006 ξεκίνησε η διδασκαλία τους και στις 3 τάξεις.Ευχαριστώ, syrrahm. Και να προσθέσω με την ευκαιρία (αν δεν έχει λεχθεί αλλού) ότι άλλαξε και το βιβλίο της ιστορίας της Γ΄Γυμνασίου.
Παράθεση από: syrrahm στις Ιουλίου 19, 2008, 10:07:06 pmΠαράθεση από: marmo στις Ιουλίου 19, 2008, 02:52:58 pm...Να κάνω μια άκαιρη ερώτηση (γιατί δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος);Πότε άλλαξαν τα βιβλία Γλώσσας του Γυμνασίου και σε ποια τάξη;Από τον Σεπτέμβριο 2006 ξεκίνησε η διδασκαλία τους και στις 3 τάξεις.Ευχαριστώ, syrrahm. Και να προσθέσω με την ευκαιρία (αν δεν έχει λεχθεί αλλού) ότι άλλαξε και το βιβλίο της ιστορίας της Γ΄Γυμνασίου.Μια ερώτηση για το Λουκή Λάρα: είναι ιστορικό μυθιστόρημα;Αν κάποιος έχει διαβάσει ανάλυσή του, ας μου λύσει την απορία σχετικά με το είδος του.
Παράθεση από: marmo στις Ιουλίου 25, 2008, 09:20:46 pmΠαράθεση από: syrrahm στις Ιουλίου 19, 2008, 10:07:06 pmΠαράθεση από: marmo στις Ιουλίου 19, 2008, 02:52:58 pm...Να κάνω μια άκαιρη ερώτηση (γιατί δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος);Πότε άλλαξαν τα βιβλία Γλώσσας του Γυμνασίου και σε ποια τάξη;Από τον Σεπτέμβριο 2006 ξεκίνησε η διδασκαλία τους και στις 3 τάξεις.Ευχαριστώ, syrrahm. Και να προσθέσω με την ευκαιρία (αν δεν έχει λεχθεί αλλού) ότι άλλαξε και το βιβλίο της ιστορίας της Γ΄Γυμνασίου.Τι εννοείς έχει αλλάξει; Δεν ισχύει το βιβλίο της "Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας" των Λούβη - Ξιφαρά;