0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω για Νεοελληνική Γραμματολογία..Έχω του Πολίτη και κάποιες περιληπτικές σημειώσεις. Ο Πολίτης είναι πάρα πολύ αναλυτικός και δεν μπορώ να τα συγκρατήσω όλα αυτά! Εσείς πώς διαβάζετε ακριβώς;
Σ'ευχαριστώ Στράτο, απλά φοβάμαι μή παραλείψω πράγματα που για μένα φαίνονται ασήμαντα, αλλά για τους υπευθύνους των θεμάτων του διαγωνισμού, πολύ σημαντικά...Μια συνάδελφος μου'χε πεί, ότι είχαν βάλει μιά ερώτηση κάποτε: Με ποιόν μεγάλο Έλληνα Πολιτικό περνούσε τα παιδικά του καλοκαίρια ο Ελύτης? Ο πολιτικός αυτός έδωσε και το όνομά του σε παραδοσιακό γλυκό!!!!!
Να ρωτήσω κάτι αν και το έχω ξανα αναφέρει. Μπορείτε να κατεβάσετε από το e-bookshop, γιατί εγώ δεν τα καταφέρνω. Το δοκίμασα και σε άλλο υπολογιστή αλλά πάλι τζίφος. Σημειωτέον έχω κατεβάσει το πιο πρόσφατο adobe reader.
Κι εγώ όλες αυτές τις μέρες προσπαθούσα να κατεβάσω το Λουκή αλλά δεν τα κατάφερνα και πήγα και το δανείστηκα από τη βιβλιοθήκη και ξεμπέρδεψα!
Παράθεση από: pelazi στις Ιουλίου 29, 2008, 11:58:52 am Κι εγώ όλες αυτές τις μέρες προσπαθούσα να κατεβάσω το Λουκή αλλά δεν τα κατάφερνα και πήγα και το δανείστηκα από τη βιβλιοθήκη και ξεμπέρδεψα!Δεν αρκούν τα αποσπάσματα που εμπεριέχονται στα σχολικά;
Και εγώ δυσκολεύτηκα αρκετά. Χρειάζεται να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα που λέγεται Adobe Digital Editions. Κατέβασα το ''αμάρτημα της μητρός μου'' και Καβάφη αλλά όσες φορές προσπάθησα για το Λουκή Λάρα δεν το κατεβάζει με τίποτα! Τελικά το αγόρασα από Σαββάλα.