0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: leonardo στις Σεπτεμβρίου 20, 2008, 09:32:24 pmΠαράθεση από: fusalida στις Σεπτεμβρίου 20, 2008, 07:59:48 pmτο βιβλίο από τις εκδόσεις πατάκη έχει μέσα ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών ή είναι απλά θεωρία και σχεδιαγράμματα; Δεν ξέρω ακόμη. Το παρήγγειλα. Όταν το πάρω θα σου πω.Έχει και ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών για Γλώσσα και Λογοτεχνία
Παράθεση από: fusalida στις Σεπτεμβρίου 20, 2008, 07:59:48 pmτο βιβλίο από τις εκδόσεις πατάκη έχει μέσα ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών ή είναι απλά θεωρία και σχεδιαγράμματα; Δεν ξέρω ακόμη. Το παρήγγειλα. Όταν το πάρω θα σου πω.
το βιβλίο από τις εκδόσεις πατάκη έχει μέσα ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών ή είναι απλά θεωρία και σχεδιαγράμματα;
Ξέρω ότι θα βγεί και κάποιο νέο βιβλίο του Μπόνια που θα περιέχει τη νέα ύλη. Μπορούμε να περιμένουμε και μετά να συγκρίνουμε τα αντίστοιχα του Πατάκη, του Σαββάλα και του Μπόνια και να επιλέξουμε. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω, γιατί χρειαζόμαστε κάποιο από αυτά για να έχουμε μια ιδέα για την ανάλυση κάποιων έργων που περιλαμβάνονται στην ύλη (π.χ Παλαμάς). Για όσους δε θα δώσουν διδακτική νέων πιστεύω ότι οι αναλύσεις τους επαρκούν. ¨Οσοι όμως σκοπεύουν να δώσουν διδακτική. μάλλον χρειάζονται κάτι παραπάνω. Το ερώτημα είναι πού θα το βρούμε.