0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικα εβγαλε κανενας ακρη με τον σικελιανο???στο βιβλιοπωλειο που πηγαινω μοτ ειπαν οτι εχουμε σιγουρα 11 ποιηματα,δλδ τα 11 ποιηματα της ανθολογουμενης ιερας οδου...η αληθεια ειναι οτι πολλα ποιηματα απο αυτα τα βρισκουμε στα σχολικα...οποτε εγω θα τα διαβασω για καλο και κακο...θα μπορουσαμε μηπως να παρουμε τηλ στον ασεπ για μια διευκρινιση πανω στην υλη???
Νομίζω αυτό το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εδώ,στις ιστορίες ΝΕΛ και τα σχολικά δεν αναφέρει πουθενά ότι υπάρχει ποιητική συλλογή "Ιερά Οδός", μόνο ποίημα. Εκτός αυτού στη διατύπωση της ύλης για το Σεφέρη αναφέρει ποιητικές συλλογές και συγκεκριμένα ποιήματα, στον Καβάφη πάλι συγκεκριμένα ποιήματα, στον Ελύτη και τον Παλαμά το ίδιο. Γιατί να εννοούν κάτι άλλο για το Σικελιανό; Θα το διευκρίνιαζαν νομίζω. Στα βιβλιοπωλεία έχω την εντύπωση ότι πολλές φορές δίνουν και πληροφορίες χωρίς να γνωρίζουν ακριβώς (όπως μου είπαν εμένα ότι δεν υπάρχει βιβλίο σχολικο με τίτλο "Κοινωνική και πολιτική οργάνωση στην Αρχαία Ελλάδα"). Και η βλακεία είναι ότι δεν το λένε με επιφύλαξη αλλά με σιγουριά!(όχι όλοι βεβαίως, πολλοί πάντως).
της
μη κοπτεσαι ομως, και ο ασεπ λαθος απαντησεις δινει (οπως την προηγουμενη φορα ή μπορει να δωσει)εστω κι αν εμεις δωσουμε τη σωστη.