0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Louisa,geia sou.Bes sto AB kai rikse mia matia sta themata kai to sxoliazoume.emathes tipota gia tis nees ekdoseis pou eleges gia ta keimena?
Kalipso, μία παράκληση..Να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες..
S euxaristo.Apla,oso pio poli embathineis me th meleti keimenon,toso pio poli xrono xaneiskai pisteuo pos autes oi eksetaseis den apaitoun enbatinsi toso oso gnoseispliroforiakou tupou upo morfi Tilepaixnidiou.Stin Didaktiki ton mousikon balan ektesi!!elpizo mi zitisoun kai apo emas ekthesi kai thimithoume ta sxolika mas xronia!
Παράθεση από: kalipso στις Οκτωβρίου 14, 2008, 10:29:13 amS euxaristo.Apla,oso pio poli embathineis me th meleti keimenon,toso pio poli xrono xaneiskai pisteuo pos autes oi eksetaseis den apaitoun enbatinsi toso oso gnoseispliroforiakou tupou upo morfi Tilepaixnidiou.Stin Didaktiki ton mousikon balan ektesi!!elpizo mi zitisoun kai apo emas ekthesi kai thimithoume ta sxolika mas xronia!εννοεις το τριτο θεμα?? Ναι,το τρίτο θέμα της Διδακτικής.Και αν έχετε δει θέματα παλαιότερων ετών είχαν βάλει και στους φιλολόγους έκθεση.Ας μην κινδυνολογούμε,και ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί.Το να με βάλουν να γράψω έκθεση και να τη διορθώσει ένας καθηγητής της ΜΕ,το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο.
Αυτό τώρα που κάνεις εσύ που μιλάς μόνη σου είναι μονόλογος ή εσωτερικός μονόλογος;Μπορείτε να μου λύσετε την απορία,ποιά η διαφορά;
παιδια, τα πραγματα ειναι πιο απλα. προσεξτε πως το καταλαβαινω εγω:μονολογος ειναι οταν εγω μιλαω σε καποιον αλλον και δεν τον αφηνω να μιλησει και ο αλλος βαριεται που με ακουει και ή λεει μονο μμμ, ναι, οχι ή κοιταζει αδιαφορα ή καπνιζει και απολαμβανει το τσιγαρο του και περιμενει να τελειωσω.εσωτερικος μονολογος ειναι, οταν χωρισε φιλος μου την γκομενα του κι εκεινη καθοταν σπιτι,κλεισμενη και οταν δεν εκλαιγε μιλουσε με τον εαυτο της, ποτε δυνατα, ποτε απο μεσα της, οποτε ακουγονταν μονο οι λυγμοι, και ελεγε: θα του δειξω εγω,δεν ειμαι απ'τα κοριτσια που παιζουν μαζι τους κλπ κλπ καταλαβατε?εγω παλι διαφωνω. εσωτερικος μονολογος ειναι οταν οι αντρες βλεπουν μια κοπελα με ωραιο κορμι, προκλητικα ντυμενη να περναει απο μπροστα τους κ να σκεφτονται "πως θα τη ριξω εγω αυτην κ τετοια" ή αλλο παραδειγμα: οταν χωριζουν οι γυναικες τον αντρα κ ο αντρας σκεφτεται "μη γιατι με αφηνεις? εγω σε ερωτευτηκα, τι θα κανω χωρις εσενα?" κ υστερα απο καποια περισυλλογη κ εσωτερικο μονολογο καταληγουν "it's party time"