0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμενα μου φανηκε αρκετα καλο του αιμ.χουρμουζιου "ο παλαμας κ η εποχη του" τομος β "ο δωδεκαλογος του γυφτου" κ "η φλογερα του βασιλια"εκδοσεις διονυσος, γεωργ. νασιωτη, αθηνα 1959απο το βιβλιοπωλειο που το πηρα ομως μου ειπαν οτι ειναι εξαντλημενο κ το αγορασα σε φωτοτυπιες. δεν ξερω βεβαια τι ισχυει. επισης καλο θα ταν να παρεις καποιο σχολικο βοηθημα. εκει συνηθως τα λενε πολυ αναλυτικα.την καλυτερη αναλυση τη διαβασα απο κει αλλα δεν ξερω ποιο ειναι γιατι μου το εδωσαν σε φωτοτυπιες κ δε γραφει κατι
στα σχολικα εχει αλλο λογο. αλλα δε θυμαμαι ποιον, το καλοκαιρι τα ειχα δει. πολυ καλο ηταν και γενικα θεωρειται απο τα καλυτερα. δεν νομιζω οτι χρειαζεται κατι επιπλεον...
Καλησπέρα και από εμένα μετά από πολύ καιρό!Αν στην ειδική διδακτική νέων βάλλουν από τη γλώσσα του γυμνασίου,εφαρμόζουμε υποχρεωτικά την ομαδοσυνεργατική μέθοδο;
Παράθεση από: Ioli στις Δεκεμβρίου 22, 2008, 10:17:12 pmΚαλησπέρα και από εμένα μετά από πολύ καιρό!Αν στην ειδική διδακτική νέων βάλλουν από τη γλώσσα του γυμνασίου,εφαρμόζουμε υποχρεωτικά την ομαδοσυνεργατική μέθοδο;εφαρμόζεις μεθόδους ανάλογα με το τι ακριβώς θα σου βάλουν να διδάξεις, αν πχ σύνθετα, στην ουσία εφαρμόζεις αναλυτικη- συνθετική μέθοδος, εκεί που αναλύεις το σύνθετο σε συστατικά ή αντίστροφα από τα συνθετικά πως γίνονται τα σύνθετα. Αν βάλεις κάτι άλλο σχετικά με σύνθετα, ανάλογα και τη μέθοδο επιλέγεις.