0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, μια ερώτηση.Ο Παλαμάς επηρεάζεται από τον Παρνασσισμό, οκ; Όμωσ στο Δωδεκάλογο του Γύφτου δεν έχει επηρεαστεί και από το συμβολισμό;Και κάτι άλλο:Η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη δεν έχει νατουραλιστικά στοιχεία;
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 19, 2009, 05:52:21 pmΠαράθεση από: ΤΕΤΑ στις Ιανουαρίου 19, 2009, 05:30:15 pmΣυνάδελφοι, μια ερώτηση.Ο Παλαμάς επηρεάζεται από τον Παρνασσισμό, οκ; Όμωσ στο Δωδεκάλογο του Γύφτου δεν έχει επηρεαστεί και από το συμβολισμό;Και κάτι άλλο:Η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη δεν έχει νατουραλιστικά στοιχεία;βεβαιως κ εχει επηρεαστει κ απο συμβολισμο. προφανεστατα συμβολα ο γυφτος κ το βιολι Νομίζω ότι τα έχω μπερδέψει λίγο τα πράγματα, προφανώσ επιεδή η γραμματολογία τους εντάσσει σε ένα ρεύμα δε σημαίνει ότι δεν παρέκκλιναν καθόλου από αυτό.Αλλά για τον Γρυπάρη για παράδειγμα, γιατί τονίζει ότι ενώ στην αρχή έγραφε επηρεασμένος από τον παρνασσιμό μετά στράφηκε στο συμβολισμό. Μήπως να μην παίρνω και πολύ τοις μετρητοίς τους παραπάνω διαχωρισμούς;
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Ιανουαρίου 19, 2009, 05:30:15 pmΣυνάδελφοι, μια ερώτηση.Ο Παλαμάς επηρεάζεται από τον Παρνασσισμό, οκ; Όμωσ στο Δωδεκάλογο του Γύφτου δεν έχει επηρεαστεί και από το συμβολισμό;Και κάτι άλλο:Η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη δεν έχει νατουραλιστικά στοιχεία;βεβαιως κ εχει επηρεαστει κ απο συμβολισμο. προφανεστατα συμβολα ο γυφτος κ το βιολι
Ανέβασα το βιβλίο του Χουρμούζιου "Ο Παλαμάς και η Εποχή του":http://rapidshare.com/files/186231946/O_PALAMAS_KAI_H_EPOXH_TOU-_O_DWDEKALOGOS_TOU_GYFTOU.rar
pelazi σ΄ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ.Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Το κατέβασα αλλά δε μου ανοίγει. Μου βγαίνει ως εικονίδιο εκείνο που σε ρωτάει με ποιο πρόγραμμα θέλεις να το τρέξεις. Τι κάνω;
Παράθεση από: stratos91 στις Ιανουαρίου 19, 2009, 12:00:01 amΠαράθεση από: LK στις Ιανουαρίου 18, 2009, 11:34:49 pmΕγώ τώρα μαθαίνω όλες αυτές τις λεπτομέρειες.
Παράθεση από: LK στις Ιανουαρίου 18, 2009, 11:34:49 pmΕγώ τώρα μαθαίνω όλες αυτές τις λεπτομέρειες.
Εγώ τώρα μαθαίνω όλες αυτές τις λεπτομέρειες.