0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Please, θα μου πει κάποιος;; Είναι να πάρω αύριο, μου είπαν ότι τα ερμηνευτικά είναι 8-9 σελίδες. Είναι αρκετές; Μήπως υπάρχει κανένα βιβλιαράκι άλλο μόνο για Αλληγορία με καλύτερη ανάλυση εκτός από αυτό των εκδόσεων "Κάκτος";
Παράθεση από: moagniko στις Ιανουάριος 13, 2009, 02:04:26 μμPlease, θα μου πει κάποιος;; Είναι να πάρω αύριο, μου είπαν ότι τα ερμηνευτικά είναι 8-9 σελίδες. Είναι αρκετές; Μήπως υπάρχει κανένα βιβλιαράκι άλλο μόνο για Αλληγορία με καλύτερη ανάλυση εκτός από αυτό των εκδόσεων "Κάκτος";δεν το γνωριζω αυτο απο τις εκδοσεις κακτος. γενικα τα σχολια για την αλληγορια ειναι παρα πολυ λιγα. απο οσο ξερω δεν υπαρχει καποιο βιβλιο που να λεει μονο για την αλληγορια. το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις ενα σχολικο βοηθημα-πολυ καλο ειναι του πασχαλιδη, εκδοσεις ζητη- να διαβασεις απο εκει πιο αναλυτικα τα μερη που περιεχει το σχολικο κ ενα αλλο βιβλιο. το καλυτερο θεωρειται του γεωργοπουλου αλλα προσωπικα δεν το ξερω γιατι δε διαβασα απο κει. καλο θεωρειται επισης του σκουτεροπουλου