0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: talaipo στις Δεκεμβρίου 04, 2008, 06:39:20 pmΡίχνω μια ματιά ρε παιδιά στον Επιτάφιο , και αναρωτιέμαι τι θέμα θα μπορούσαν να βάλουν πάλι απο εδώ αν και μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο, να ξαναβάλουν για συνεχόμενη χρονιά Θουκυδίδη. Θα μου πείτε βέβαια αυτόν τον Όμηρο κάθε χρόνο τον βάζουν. Και εγώ το ίδιο πιστεύω, αλλά ο διαγωνισμός αυτός είναι εξαιρετικά απρόοπτος και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά τι μέλει γενέσθαι! Κι εγώ στον προηγούμενο διαγωνισμό (2007) πίστευα ότι, μιας και ο λογότυπος είχε τεθεί ως θέμα στο διαγωνισμό του 2005, δε θα ξαναέβαζαν κάτι παραμφερές όπως οι θεματικοί τύποι κι έτσι δεν έδωσα ιδιαίτερη έμφαση, αντιθέτως τα περί λογοτύπων και τυπικών σκηνών τα πέρασα όπως-όπως.Επομένως, τα ίδια λάθη δεν επαναλαμβάνονται...
Ρίχνω μια ματιά ρε παιδιά στον Επιτάφιο , και αναρωτιέμαι τι θέμα θα μπορούσαν να βάλουν πάλι απο εδώ αν και μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο, να ξαναβάλουν για συνεχόμενη χρονιά Θουκυδίδη. Θα μου πείτε βέβαια αυτόν τον Όμηρο κάθε χρόνο τον βάζουν.
εχει πεσει το 2005 νομιζω.. ζητουσαν τα τυρρανικα χαρακτηριστικα του Κρεοντα σ ολη την τραγωδια..
Κ εγω πιστευω ιλιαδα, αντιγονη για Α θεματικη ενοτητα και πλατωνα παιδαγωγικα