0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση για τον αφηγημένο και αφηγηματικό χρόνο: βιβλίο καθηγητή στην Οδύσσεια!Αφηγημένος χρόνος: ο χρόνος που καλύπτουν τα γεγονότα της αφήγησης. Μπορούμε δηλαδή να τον ταυτίσουμε με το χρόνο της αφήφησης;Αφηγηματικός χρόνος: η διάρκεια της ανάγνωσης ή της εκφώνησης της αφήγησης μπορεί να μετρηθεί χοντρικά με τον αριθμό των σελίδων . Μπορούμε να πούμε δλδ. ότι ο αφηγηματικός χρόνος καλύπτει τάδε αριθμό στίχων;
Παράθεση από: pupsi στις Ιανουάριος 30, 2009, 11:00:44 πμδραματικος χρονος ή χρονος ιστοριας ειναι σε ποια εποχη αναφερεται δλδ στο 12 αιωνα.αν καποιος αλλος εχει διαφορετικη αποψη ας με διορθωσει
Αφηγημένος χρόνος: η χρονική διάρκεια που καλύπτουν τα γεγονότα της αφήγησης ως το τέλος της!!!!!! Πως εδώ καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το χρόνο της ιστορίας δηλαδή τα 10 χρόνια του πολέμου;
να ρωτησω, ο πινδαρος ειναι ο δημιουργος της χορικης ποιησης?
ευχαριστω, μπερδευτηκα με τη διατυπωση γιατι τα διαβαζα βιαστικα. γιατι λεει "τα ποιηματα του κορυφαιου αυτου δημιουργου της χορικης ποιησης" κ εγω απο τη βιασυνη μου το πηρα οτι δημιουργησε τη χορικη ποιηση. καλη σας επιτυχια!
να ρωτησω κ κατι αλλο γιατι εχω μπερδευτει γιατι καθε βιβλιο λεει κ κατι διαφορετικο.τελικα η σημερινη θεση στο ομηρικο ζητημα ποια ειναι?