0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για ομηρο μπορει καποιος να προτεινει ποια θεματα διαβαζουμε;πχ ομηρικο ζητημα , ομηρικες κοινωνιες, ηθικη, τεχνικες, κλπ
Παράθεση από: stroumfita στις Ιούνιος 24, 2008, 08:38:03 μμ για ομηρο μπορει καποιος να προτεινει ποια θεματα διαβαζουμε;πχ ομηρικο ζητημα , ομηρικες κοινωνιες, ηθικη, τεχνικες, κλπ Αυτά σε καλύπτουν. Απο βιβλιογραφία ρίξε επίσης μια ματιά και στις μελέτες του Μαρωνίτη με τίτλο Αναζήτηση και Νόστος του Οδυσσέα, Επιλεγόμενα στην ομηρική Οδύσσεια, και Ομηρικά Μεγάθεματα. Και αν έχεις χρόνο κοίτα και το Δανιήλ κ.α, επιμ. Επιστροφή στην Οδύσσεια: δέκα κλασικές μελέτες.
το τελευταιο ειναι του Δ. Ιακωβ και του Α. Ρεγκακου αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να βοηθησει καπου συγκεκριμενα..
Του Μέμμου για Πολιτεία Πλάτωνα είναι καλό? Aυτή eirini είναι και δική μου απορία! Απ'όσο έψαξα κατέληξα σε Γεωργούλη και Μέμμο (για του Γεωργούλη κάποιος συνάδελφος ανέφερε ότι δεν κάνει για τον ΑΣΕΠ και δεν έχει και το κείμενο). Και σημειοτέον ότι του Μέμμου το παρήγγειλα από Θεσσαλονίκη, καθώς δε το έβρισκα στα βιβλιοπωλεία της Αθήνας!
Παράθεση από: eirini_ στις Ιούνιος 25, 2008, 05:15:28 μμΤου Μέμμου για Πολιτεία Πλάτωνα είναι καλό? Aυτή eirini είναι και δική μου απορία! Απ'όσο έψαξα κατέληξα σε Γεωργούλη και Μέμμο (για του Γεωργούλη κάποιος συνάδελφος ανέφερε ότι δεν κάνει για τον ΑΣΕΠ και δεν έχει και το κείμενο). Και σημειοτέον ότι του Μέμμου το παρήγγειλα από Θεσσαλονίκη, καθώς δε το έβρισκα στα βιβλιοπωλεία της Αθήνας!Αχ! Σε ευχαριστώ που απάντησες!Θα παω και εγώ σε λίγο στο βιβλιοπωλείο να παραγγείλω του Μέμμου!Αν το βρω!!!!!!!!!!!!!!!!
απλως δε μπορω να υποθεσω στυλ ερμηνευτικων ερωτησεων που μπορει να ζητηθουν αν πεσει ομηρος.. βαλανε για λυρισμο βαλανε για λογοτυπους ξερω γω.. τι αλλο παιζει; τεσπα.. ιδωμεν