0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι εγω το ιδιο εχω κανει.. δεν πιστευω οτι οι ασεποερωτησεις στεκονται σε τετοιες διαφορες αλλα ειναι θεμα κατανοησης των γεγονοτων. απλα μου φαινεται εξισου ξεκαθαρο οτι και μετα την ανατολικη κριση του '39 οι δυναμεις ακολουθησαν την αγγλια στο δογμα, απλα με τη συνθηκη των παρισιων επικυρωθηκε. εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας απλα δεν μου φαινετα τοσο ξεκαθαρο. ευτυχως ειχα βαλει τον κριμαικο βεβαια... αλλα με ειχε παιδεψει.. Παράθεση από: zizoulis στις Δεκεμβρίου 21, 2008, 12:43:03 amεννοω οτι ακολουθησα: μετα τον κριμαικο επικυρωση του δογματος... αυτη θεωρησα οτι ειναι η ξεκαθαρη απαντηση. ουτε τοτε ουτε τωρα διαβασα τοσο πολυ ωστε να εχω στο μυαλο μου ολα τα σημεια που μιλαει για ενα θεμα - εχω κανει διαγραμματα με τα γεγονοτα και τις ημερομηνιες και δε με εχουν απασχολησει θεματα που βλεπω στο φορουμ οπως οτι το ενα βιβλιο δινει μια ημερομηνια με διαφορα ενος χρονου απο ενα αλλο- τα εχω κατηγοριοποιησει οπως θεωρω σωστο με βαση παντα τα σχολικα βιβλια.Κορίτσια είστε σίγουρες ότι η σωστή απάντηση ήταν αυτή με τον Κριμαϊκό???Εγώ απάντησα την άλλη επιλογή ( μετά την κρίση του '39) και μέχρι σήμερα έπαιρνα όρκο ότι ήταν και η σωστή!!! Μάλιστα ήταν από τις ερωτήσεις που δε με προβλημάτισαν καθόλου: μετά τον κριμαϊκό απλά επιβεβαιώθηκε το δόγμα πέρι ακεραιότητας κτλ κτλ που είχε ήδη υιοθετηθεί προηγουμένως!...και σε μένα τουλάχιστον πρέπει να την πήραν σωστή, γιατί απ΄ό,τι θυμάμαι, ο βαθμός μου ήταν ακριβώς αυτός που είχα υπολογίσει με βάση τις σωστές και λάθος απαντήσεις Παρεμπιπτόντως, αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις στο forum εδώ και μήνες είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι και δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι το κάνω σωστά ελπίζω να βγει το μήνυμα όπως πρέπει...
εννοω οτι ακολουθησα: μετα τον κριμαικο επικυρωση του δογματος... αυτη θεωρησα οτι ειναι η ξεκαθαρη απαντηση. ουτε τοτε ουτε τωρα διαβασα τοσο πολυ ωστε να εχω στο μυαλο μου ολα τα σημεια που μιλαει για ενα θεμα - εχω κανει διαγραμματα με τα γεγονοτα και τις ημερομηνιες και δε με εχουν απασχολησει θεματα που βλεπω στο φορουμ οπως οτι το ενα βιβλιο δινει μια ημερομηνια με διαφορα ενος χρονου απο ενα αλλο- τα εχω κατηγοριοποιησει οπως θεωρω σωστο με βαση παντα τα σχολικα βιβλια.
...Φυσικά και δε βγήκε όπως το ήθελα, αλλά που θα πάει, θα το μάθω το σύστημα