0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: NIΚΗ στις Σεπτεμβρίου 10, 2008, 08:15:57 amΣτην Ιστορία του Νεότερου & Σύγχρονου κόσμου Γ' Λυκείου, διαβάζω ό,τι αφορά εξωτερικές σχέσεις Ελλάδας. Ρίχνω μιά ματιά στα εσωτερικά θέματα και στα των ξένων διαβάζω ό,τι μας αφορά..Αυτό κάνετε κι εσείς? Το τελευταίο κεφάλαιο που αφορά καλλιτεχνικά & πνευματικά επιτεύγματα δεν νομίζω να χρειάζεται να το διαβάσουμε? Καλό διάβασμα σε όλους!Κανονικά, βάσει της διατύπωσης πάντα, τα πνευματικά-καλλιτεχνικά επιτεύγματα είναι εκτός. Δεδομένου όμως, ότι ο εν λόγω διαγωνισμός μπορεί να αποβεί εξαιρετικά απρόβλεπτος, ίσως καλό θα ήταν να μάθουμε τα ονόματα ενός-δυο σημαντικότερων καλλιτεχνών και πνευματικών ανθρώπων ανά τομέα.
Στην Ιστορία του Νεότερου & Σύγχρονου κόσμου Γ' Λυκείου, διαβάζω ό,τι αφορά εξωτερικές σχέσεις Ελλάδας. Ρίχνω μιά ματιά στα εσωτερικά θέματα και στα των ξένων διαβάζω ό,τι μας αφορά..Αυτό κάνετε κι εσείς? Το τελευταίο κεφάλαιο που αφορά καλλιτεχνικά & πνευματικά επιτεύγματα δεν νομίζω να χρειάζεται να το διαβάσουμε? Καλό διάβασμα σε όλους!
Παράθεση από: marion στις Σεπτεμβρίου 10, 2008, 10:54:57 pmΠαράθεση από: NIΚΗ στις Σεπτεμβρίου 10, 2008, 08:15:57 amΣτην Ιστορία του Νεότερου & Σύγχρονου κόσμου Γ' Λυκείου, διαβάζω ό,τι αφορά εξωτερικές σχέσεις Ελλάδας. Ρίχνω μιά ματιά στα εσωτερικά θέματα και στα των ξένων διαβάζω ό,τι μας αφορά..Αυτό κάνετε κι εσείς? Το τελευταίο κεφάλαιο που αφορά καλλιτεχνικά & πνευματικά επιτεύγματα δεν νομίζω να χρειάζεται να το διαβάσουμε? Καλό διάβασμα σε όλους!Κανονικά, βάσει της διατύπωσης πάντα, τα πνευματικά-καλλιτεχνικά επιτεύγματα είναι εκτός. Δεδομένου όμως, ότι ο εν λόγω διαγωνισμός μπορεί να αποβεί εξαιρετικά απρόβλεπτος, ίσως καλό θα ήταν να μάθουμε τα ονόματα ενός-δυο σημαντικότερων καλλιτεχνών και πνευματικών ανθρώπων ανά τομέα.χωρις να θελω να παρω κανεναν το λαιμο μου,προσωπικη μου αποψη ειναι να μην παραλογιζομαστε...η υλη αναφερεται στην εξωτερικη πολιτικη της χωρας αρα δε πιστευω πως θα ρωτησουν πολιτιστικα θεματα. 1 μυαλο ειναι αυτο, η υλη δε συμμαζευεται απο πουθενα, ας μη το φορτωνουμε και με οτιδηποτε....δε ξερω κιολας μια αποψη λεω...
Μπορείτε να μου γράψετε τα πλήρη στοιχεία του βιβλίου του Καραγιαννόπουλου? Καθώς και το κόστος?
Παράθεση από: NIΚΗ στις Σεπτεμβρίου 11, 2008, 11:42:33 amΜπορείτε να μου γράψετε τα πλήρη στοιχεία του βιβλίου του Καραγιαννόπουλου? Καθώς και το κόστος?Kαραγιαννόπουλος, Ιωάννης Ε. Το βυζαντινό κράτος - 4η έκδ. - Θεσσαλονίκη :