0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: zwi στις Σεπτεμβρίου 30, 2008, 11:10:22 pmEπειδή αυτό το βιβλίο της β' λυκείου με έχει μπερδέψει πολύ, μπορεί κάποιος να μου πει τον ακριβή τίτλο του κ συγγραφέα; Γεια! Εγώ αυτό που έχω έχει τίτλο "Θέματα ιστορίας" (Το μακεδονικό ζήτημα, Ελληλοναλβανικές σχέσεις, Ελληνοτουργικές σχέσεις κτλ)
Eπειδή αυτό το βιβλίο της β' λυκείου με έχει μπερδέψει πολύ, μπορεί κάποιος να μου πει τον ακριβή τίτλο του κ συγγραφέα;
Η αλήθεια είναι ότι έχω προβληματιστεί και ταλαιπωρηθεί λίγο με τη νεώτερη.Δεν βρίσκω τα παλία σχολικά πουθενά.Έπειδή μένω επαρχία έχω ψάξει σε όλα τα βιβλιοπωλεία αλλα τίποτα και νεώτερη λέω να διαβάσω απο της γ λυκείου κατεύθυνσης και γ λυκείου γενικής.Πιστεύετε ότι με καλύπτουν??Επίσης κάποιο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα που να έχει αυτά τα βιβλία του Σκουλάτου?
Πάντως, αν το δούμε πιο ψύχραιμα, τα θέματα της ιστορίας του προηγούμενου ΑΣΕΠ ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας, όπως και των άλλων αντικειμένων. Για μένα εξίσου δύσκολα ήταν τα θέματα των Αρχαίων.
Έχω διαβάσει εδώ ή σε άλλο θέμα για ένα βιβλίο για τους θεσμούς ή για βιβλίο που περιέχει κεφάλαιο σχετικό με τους θεσμούς-στην αρχαία Ελλάδα νομίζω. Εννοείτε το "Εισαγωγή στο δίκαιο και στους πολιτικούς θεσμούς" της
Παράθεση από: zlapaki στις Οκτωβρίου 01, 2008, 12:25:09 amΈχω διαβάσει εδώ ή σε άλλο θέμα για ένα βιβλίο για τους θεσμούς ή για βιβλίο που περιέχει κεφάλαιο σχετικό με τους θεσμούς-στην αρχαία Ελλάδα νομίζω. Εννοείτε το "Εισαγωγή στο δίκαιο και στους πολιτικούς θεσμούς" της
Μπρεί κανείς να προτείνει μια καλή επιτομή για τη νεότερη ιστορία;;