0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: louiza στις Οκτωβρίου 12, 2008, 01:36:12 amΑυτό σκοπεύω να διαβάσω από τα σχολικά, μόνο τις λεζάντες και τις πηγές. Και εγώ το θυμάμαι για το λιοντάρι, που ανέφερες. Όμως όλα τα υπόλοιπα δεν είχαν καμία σχέση. Καλό είναι να τους ρίξεις μια ματιά. Αυτό όμως θα το κάνω στο τέλος και χάριν της διδακτικής. Δεν πιστεύω όμως να θεωρεί κανείς ότι μπορεί να γράψει αξιοπρεπώς μόνο με τα σχολικά. Μόνο τα δύο της κατεύθυνσης (
Αυτό σκοπεύω να διαβάσω από τα σχολικά, μόνο τις λεζάντες και τις πηγές. Και εγώ το θυμάμαι για το λιοντάρι, που ανέφερες. Όμως όλα τα υπόλοιπα δεν είχαν καμία σχέση. Καλό είναι να τους ρίξεις μια ματιά. Αυτό όμως θα το κάνω στο τέλος και χάριν της διδακτικής. Δεν πιστεύω όμως να θεωρεί κανείς ότι μπορεί να γράψει αξιοπρεπώς μόνο με τα σχολικά. Μόνο τα δύο της κατεύθυνσης (
Παράθεση από: olgalia στις Οκτωβρίου 12, 2008, 01:09:41 pmΠαράθεση από: louiza στις Οκτωβρίου 12, 2008, 01:36:12 amΑυτό σκοπεύω να διαβάσω από τα σχολικά, μόνο τις λεζάντες και τις πηγές. Και εγώ το θυμάμαι για το λιοντάρι, που ανέφερες. Όμως όλα τα υπόλοιπα δεν είχαν καμία σχέση. Καλό είναι να τους ρίξεις μια ματιά. Αυτό όμως θα το κάνω στο τέλος και χάριν της διδακτικής. Δεν πιστεύω όμως να θεωρεί κανείς ότι μπορεί να γράψει αξιοπρεπώς μόνο με τα σχολικά. Μόνο τα δύο της κατεύθυνσης (
Παράθεση από: stratos91 στις Οκτωβρίου 13, 2008, 02:00:59 amΠαράθεση από: olgalia στις Οκτωβρίου 12, 2008, 01:09:41 pmΠαράθεση από: louiza στις Οκτωβρίου 12, 2008, 01:36:12 amΑυτό σκοπεύω να διαβάσω από τα σχολικά, μόνο τις λεζάντες και τις πηγές. Και εγώ το θυμάμαι για το λιοντάρι, που ανέφερες. Όμως όλα τα υπόλοιπα δεν είχαν καμία σχέση. Καλό είναι να τους ρίξεις μια ματιά. Αυτό όμως θα το κάνω στο τέλος και χάριν της διδακτικής. Δεν πιστεύω όμως να θεωρεί κανείς ότι μπορεί να γράψει αξιοπρεπώς μόνο με τα σχολικά. Μόνο τα δύο της κατεύθυνσης (
louiza diavasa to vivlio tou karagiannopoulou, oxi tin epitomi k de mou fanike katholou periliptiko. mou fanike sxetika mikro alla poly periektiko, vevaia esy tha ksereis kalitera mias k exeis teliwsei istoriko, apo o,ti thimamai. ara esy proteineis ostrogotsky gia vizantini?