0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα ολα τα επιπεδα αφορουν
ειναι ολα μεσα συναψη δανειων, εταιρειες που ανοιξαν χωρες απο το εξωτερικο,το πώς οργανωθηκε η παιδεια στα χρονια της αντιβασιλειας για να μην πω οτι αυτα ισως να ειναι πιο επικινδυνα επειδη πονταρουν οτι ισως δε δωσουμε την απαιτουμενη προσοχη
Παράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 11, 2008, 12:53:54 amειναι ολα μεσα συναψη δανειων, εταιρειες που ανοιξαν χωρες απο το εξωτερικο,το πώς οργανωθηκε η παιδεια στα χρονια της αντιβασιλειας για να μην πω οτι αυτα ισως να ειναι πιο επικινδυνα επειδη πονταρουν οτι ισως δε δωσουμε την απαιτουμενη προσοχηΌλα αυτά τα έχω διαβάσει αλλά δεν έχω κάνει ούτε ανάγνωση ότι αφορά τις τέχνες και τις πνευματικές κινήσεις. Υπάρχει κάτι σ' αυτό το κομμάτι που να αφορά τις εξωτερικές σχέσεις της Ελλάδας; Επίσης επειδή πέρασα πολύ βιαστικά τα κεφάλαια "ρωσική επανάσταση", "ο κόσμος μεταξύ δύο παγκοσμίων πολέμων" και "ο κόσμος μετά το 1945, η εύθραυστη ειρήνη" από το σχολικό(β' τόμος, Γ' Λυκείου Γενικής ΠΑιδείας), υπάρχει κάτι που μας αφορά;;;; Όποιος μπορεί ας μου πει μήπως και έχω παραλείψει κάτι σημαντικό, γιατί από χρόνο δεν περισσεύει τίποτα!!!
Το 1952 έγινε μέλος στο ΝΑΤΟ. Επειδή πουθενά δεν είδα κάτι άλλο, φαντάζομαι ότι στον ΟΗΕ έγινε μέλος το 1945, τότε που ιδρύθηκε δηλ. Προφανώς ήμασταν μία από τις 51 χώρες που έγιναν μέλη με την ίδρυσή του. Αν κάποιος έχει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες....
κ εγω αυτο πιστευω, οτι εγινε μελος του οηε απο τη στιγμη που ιδρυθηκε, δλδ το 1945