0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 15, 2008, 07:40:41 pmκ εγω αυτο πιστευω, οτι εγινε μελος του οηε απο τη στιγμη που ιδρυθηκε, δλδ το 1945Για να είμαστε πιο ακριβείς, το καταστατικό ίδρυσής του ψηφίστηκε τον Ιούνιο του 1945 στη σύσκεψη του Αγίου Φραγκίσκου. Άρχισε δε να λειτουργεί από τις 24 Οκτ του 1945 και η Ελλάδα έγινε μέλος στις 25 Οκτ του 1945.
κ εγω αυτο πιστευω, οτι εγινε μελος του οηε απο τη στιγμη που ιδρυθηκε, δλδ το 1945
Για να είμαστε πιο ακριβείς, το καταστατικό ίδρυσής του ψηφίστηκε τον Ιούνιο του 1945 στη σύσκεψη του Αγίου Φραγκίσκου. Άρχισε δε να λειτουργεί από τις 24 Οκτ του 1945 και η Ελλάδα έγινε μέλος στις 25 Οκτ του 1945.
Παράθεση από: stratos91 στις Νοεμβρίου 15, 2008, 07:43:08 pmΓια να είμαστε πιο ακριβείς, το καταστατικό ίδρυσής του ψηφίστηκε τον Ιούνιο του 1945 στη σύσκεψη του Αγίου Φραγκίσκου. Άρχισε δε να λειτουργεί από τις 24 Οκτ του 1945 και η Ελλάδα έγινε μέλος στις 25 Οκτ του 1945.Ο Άγιος Φραγκίσκος που είναι το Σαν Φραντσίσκο..... που λέει και το ωραίο τραγουδάκι του Σκοτ Μακ Κένζι (του Σκότου Μακενζίκιου ίσως θα λεγόταν στα ελληνικά) If you're going to San FranciscoBe sure to wear some flowers in your hairIf you're going to San FranciscoYou're gonna meet some gentle people there....Έχω ξεφύγει λίγο μου φαίνεται....
Μπορείς να μας ετοιμάσεις ένα τεστ με ερωτήσεις πολλαπλών;
Ωχ! Ωραίο. Πιστεύεις ότι ποτέ δεν είχα συνδυάσει τον Άγιο Φραγκίσκο με το San Francisco?
Το δόγμα της ακεραιότητας της Οθωμανικής αυτοκρατορίας πότε εγκαταλείφθηκε; Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος;
ναι πραγματι τοτε διαλυθηκαν. αφου το 1923 ιδρυεται το τουρκικο κρατος.αλλα το δογμα της ακεραιοτητας θεωρω οτι εγκαταληφθηκε νωριτερα , στους βαλκανικους. Καπου διαβασα ( ή σε σχολικά ή σβολοπουλο ) οτι η αγγλια στους βαλκανικους είχε ήδη εγκταλειψει την εμμονη στην ακεραιοτητα της οθωμανικης αυτοκρατοριας.
Σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα στο βιβλίο κατεύθυνσης (θέματα Νεοελ. Ιστορίας) πρέπει να τα διαβάσουμε όλα. Εγώ αυτά που έχω υπογραμμίσει είναι όπου επεμβαίνουν οι ξένοι, τη Μικτή επιτοπή και την Πατριαρχική Επιτροπή(πολύ περιληπτικά), τις συνθήκες Νεϊγύ, Λοζάνης και την Ελληνοτουρκική προσέγγιση. Όλα τα υπόλοιπα σχετικά με την περίθαλψη, την έξοδο, την αποκατάσταση και την ενσωμάτωση πρέπει να τα μάθουμε;;;;