0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οπως το χω πει θα το ξαναπω...οι παραπανω γνωσεις ποτε δεν εβλαψαν κανεναν...τωρα οσον αφορα τον ασεπ ολοι ξερουμε οτι ολα πιθανα,οποτε ο καθενας απο εμας προσπαθει να συγκρατησει οτι περισσοτερο γινεται.και γω δεν πιστευω οτι θα ρωτησουν για το ποτε δολοφονησαν τον φιλιππο αλλα δεν ξερεις καμια φορα
Υπάρχει κάποιος που θα πάει να γράψει έχοντας διαβάσει μόνο τα νέα σχολικά ή θα'μαι η μόνη?
Παράθεση από: Vania στις Νοεμβρίου 19, 2008, 08:33:24 pmοπως το χω πει θα το ξαναπω...οι παραπανω γνωσεις ποτε δεν εβλαψαν κανεναν...τωρα οσον αφορα τον ασεπ ολοι ξερουμε οτι ολα πιθανα,οποτε ο καθενας απο εμας προσπαθει να συγκρατησει οτι περισσοτερο γινεται.και γω δεν πιστευω οτι θα ρωτησουν για το ποτε δολοφονησαν τον φιλιππο αλλα δεν ξερεις καμια φορα Όποιος πιστεύει ότι θα βάλουν τον μήνα από την ημερομηνία στην αρχαία ιστορία μάλιστα, είναι εκτός κλίματος και πνεύματος ασεπ, ας μη χάνει το χρόνο του με αυτά τα ανούσια... Αν πια τα έχει μάθει όλα και του έμειναν οι μήνες, καλύτερα να βγει να πάρει λίγο αέρα...
sylla εσυ που τα ξερεις ολα δεν λες και σε μας τι θα μπει και τι οχι??!!! ;)οπως ειπα ο καθενας κανει το καλυτερο για τον εαυτο του.εγω περα του ασεπ ειμαι ενα ατομο που θελω να μαθαινω παραπανω πραγματα για μενα πχ σιγουρα δεν θα ρωρησουν γιατι ο παυσανιας σκοτωσε τον φιλιππο αλλα μ αρεσει να μαθαινω καινουρια πραγματα.οσον αφορα τον ασεπ κανενας δεν μπορει να ειναι σιγουρος για τιποτα.διαφορετικα θα διαβαζαμε ολοι τα ςος τι να πω
Παράθεση από: kittoulini στις Νοεμβρίου 19, 2008, 07:19:09 pmτο 2005 αν θυμαμαι καλα ζητουσαν μερες και μηνεςΝαι αλλά το ζητούσαν για το πότε έφυγαν οι Γερμανοί από την Αθήνα που είναι σημαντικό. Τώρα να ρωτήσουν για το ποιο μήνα πέθανε κάποιος.... Αυτό να δω ακόμα και τίποτε άλλο δε θέλω.
το 2005 αν θυμαμαι καλα ζητουσαν μερες και μηνες
διαβαζω ιστορια και τωρα που εχω αρκετα πραγματα στο μυαλο μου ειμαι σε θεση να αντιλαμβανομαι πολλες παρεκλισεις απο βιβλιο σε βιβλιο και εχω αγχωθει :'(λοιπον1)η μαχη στον ευρημεδοντα εγινε το 465 ή το 468??? 4672)η μεταφορα του συμμαχ ταμειου στην αθημα εγινε το 453 ή το 454??? 4543)η καλλιειος ειρηνη εγινε 448 ή 449?? 4494)μαχη ιμερας 480 ή 479??[font=Verdana]479[/font]5)εξοστρακισμος θεμιστοκλη 471 ή 473??? 471επειδη μου παρα πολυ δυσκολο να αποστηθιζω χρονολογιες καταβαλλω μεγαλες προσπαθειες και οσο βλεπω αυτα πραγματικα εκνευριζομαι γιατι κανουν το εργο μου παρα πολυ δυσκολο εσεις τι κανετε???να εμπιστευτω μπονια?σχολικα παλια?νεα?βασιλιεφ??τι ισχυει τελος παντων σε τετοιες περιπτωσεις?