0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνήσιοι Αθηναίοι πολίτες: 140.000 από τους οποίους 30.000 άνδρεςΔούλοι : πάνω από 200.000Τα Παναθήναια γίνονταν κάθε 4 χρόνια τον Ιούλιο μήνα και διαρκούσαν 6 μέρεςΣωστά η μάχη της Ιμέρας έγινε το ίδιο έτος με τη ναυμαχία στη Σαλαμίνα
Να την πειράξω λίγο τη Vania? (ξέρει πως τη συμπαθώ..)..Vania μου, μετά το διαγωνισμό, σε βλέπω από το άγχος, να μην αφήνεις απάντηση για απάντηση χωρίς να την ελέγξεις..
Μπορεί ένας χριστιανός να μου πει πόσους ιερούς πολέμους έχουμε και τις ημερομηνίες αυτών;Είναι 3 ή 4 ; και ημερομηνίες θέλω
Η Vania είναι χαριτωμένη όταν αγχώνεται και μου είναι πολύ συμπαθής.. Λόγω του υπερβολικού άγχους της, τη φαντάζομαι να ελέγχει όλες τις απαντήσεις της κοιτάζοντας όλες τις εφημερίδες και όλα τα φόρουμ..Χαίρομαι όμως που με διέψευσε..Νομίζω, ότι μετά το διαγωνισμό είναι μάταιο να αγωνιούμε και να παρασυρόμαστε από εφημερίδες και τα διάφορα φροντιστήρια! Εγώ θα προσπαθήσω να απέχω, ελπίζω να τα καταφέρω!
Παράθεση από: NIΚΗ στις Νοεμβρίου 21, 2008, 06:01:24 pmΝα την πειράξω λίγο τη Vania? (ξέρει πως τη συμπαθώ..)..Vania μου, μετά το διαγωνισμό, σε βλέπω από το άγχος, να μην αφήνεις απάντηση για απάντηση χωρίς να την ελέγξεις.. Δεν ξερω αν καταλαβα καλα τι εννοεις, αλλα κι εγω μετα το διαγωνισμο ελεγχω μια μια τις απαντησεις γιατι συνηθως οι εφημεριδες λενε βλακειες και σε ο,τι ελεγχεται ξερω ακριβως τη βαθμολογια.
Παράθεση από: Supreme στις Νοεμβρίου 21, 2008, 01:17:00 pmΜπορεί ένας χριστιανός να μου πει πόσους ιερούς πολέμους έχουμε και τις ημερομηνίες αυτών;Είναι 3 ή 4 ; και ημερομηνίες θέλω Οι Ιεροί πόλεμοι ήταν 4. Από αυτούς, στις ημερομηνίες που έχουμε προς εξέταση, μας αφορούν οι τρεις.