0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: ο Ποιμανηνός πού βρίσκεται;Γιατί θυμάμαι από τις προηγούμενες εξετάσεις ότι για τη μάχη τησ Κλοκοτνίτσας έλεγαν η μάχη του Έβρου.
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 12:11:03 pmΝα ρωτήσω κι εγώ κάτι: ο Ποιμανηνός πού βρίσκεται;Γιατί θυμάμαι από τις προηγούμενες εξετάσεις ότι για τη μάχη τησ Κλοκοτνίτσας έλεγαν η μάχη του Έβρου. ναι τετοια λεγε μου. πρεπει να ξερουμε κ γεωγραφια?? κ εγω που ειμαι ασχετη απο γεωγραφια τι θα κανω?
Παράθεση από: green ice στις Δεκεμβρίου 17, 2008, 10:24:44 pmΕφόσον δεν λέει η διατύπωση για εξωτερική πολιτική ξεκάθαρα αλλά για σχεσεις ,νομιζω πως οι τέχνες κ κάθε είδους επιδράσεις,επιρροές είναι μέσα.Αν ηταν ετσι οπως το λες η υλη θα ελεγε νεοελληνικη ιστορια απο το 1830 εως σημερα ή παγκοσμια ιστορια απο το 1830 εως σημερα. Ποια περσινη ερωτηση θεωρειτε οτι ξεφυγε απο αυτο που ελεγε η υλη και εαν συμβει αυτο πιστευετε οτι μπορει να γινει για περισσοτερες απο 1-2 ερωτησεις ωστε να αξιζει το διαβασμα που προτεινετε?Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Εννοείται πως προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε τη διατύπωση για την ύλη της νεότερης -σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.Από τη στιγμή ομως που δεν μιλά για εξωτερική πολιτική κ γενικά έχουμε δει σε ερωτήσεις του ασέπ μνημεία ,πράγματα σχετικά με λογοτεχνία(αρχαία κ βυζαντινή ιστορία)όλα είναι πιθανά.Συμφωνώ πως οι ερωτήσεις με τίποτα δεν πρόκειται να είναι πάνω από μία-δύο.Απλά ρώτησε κάποιος κ είπα αυτό που πιστεύω ,καθώς ασχολήθηκα πάρα πολύ με ιστορία κ είχα στην αρχή που ξεκίνησα να διαβάζω τον ίδιο προβληματισμό.
Εφόσον δεν λέει η διατύπωση για εξωτερική πολιτική ξεκάθαρα αλλά για σχεσεις ,νομιζω πως οι τέχνες κ κάθε είδους επιδράσεις,επιρροές είναι μέσα.
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας. Ώστε ο Θοδωράκης ο Λάσκαρης έχασε το 1204 από τους Λατίνους; Και γιατί το τεστ έλεγε πώς μετά αυτή τη μάχη οι Λατίνοι αναγνώρισαν την αυτοκρατορία της Νίκαιας;
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας. Ώστε ο Θοδωράκης ο Λάσκαρης έχασε το 1204 από τους Λατίνους; Και γιατί το τεστ έλεγε πώς μετά αυτή τη μάχη οι Λατίνοι αναγνώρισαν την αυτοκρατορία της Νίκαιας;Ο
Παράθεση από: olgalia στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 02:29:35 pmEυχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας. Ώστε ο Θοδωράκης ο Λάσκαρης έχασε το 1204 από τους Λατίνους; Και γιατί το τεστ έλεγε πώς μετά αυτή τη μάχη οι Λατίνοι αναγνώρισαν την αυτοκρατορία της Νίκαιας;Ο
Παράθεση από: olgalia στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 02:29:35 pmEυχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας. Ώστε ο Θοδωράκης ο Λάσκαρης έχασε το 1204 από τους Λατίνους; Και γιατί το τεστ έλεγε πώς μετά αυτή τη μάχη οι Λατίνοι αναγνώρισαν την αυτοκρατορία της Νίκαιας;το τεστ μπερδεύεται με την άλλη μάχη όπου μετά οι Λατίνοι έχασαν όλη τη Μ. Ασία και αναγνώρισαν την αυτοκρ Νίκαιας.Για να καταλάβεις πόσο αναξιόπιστα είναι όλα αυτά τα τεστ και μόνο για εντυπωσιασμό και για να προκαλούν πανικο γίνονται.Μη χάνετε το χρόνο σας με τα ηλίθια τεστ. Φέτος δεν έλυσα ούτε μία ερώτηση. Ασε που πιστεύω ότι δε μαθαίνεις από τεστ, αντίθετα σου προκαλούν άγχος ότι οι γνώσεις σου είναι ελλιπείς.