0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι κ εγω αυτο θα ελεγα. αν ειναι αυτονομο ενα μερος δεν σημαινει οτι δεν υπαγεται καπου αλλου. οπως κ με τη σαμο.κ το 1921 που προσαρταται στην ηπειρο με ποια συνθηκη ειναι? με τη διασκεψη του παρισιου μεσα στα πλαισια της συνθηκης σεβρων?τελικα αν μας ρωτησουν με ποιο πρωτοκολλο τα ορια του κρατους πανε αμβρακικο-παγασητικο ποιο απο τα 3 θα πουμε? το τελευταιο? του λονδινου το 1832?ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 29, 2009, 12:08:43 pmναι κ εγω αυτο θα ελεγα. αν ειναι αυτονομο ενα μερος δεν σημαινει οτι δεν υπαγεται καπου αλλου. οπως κ με τη σαμο.κ το 1921 που προσαρταται στην ηπειρο με ποια συνθηκη ειναι? με τη διασκεψη του παρισιου μεσα στα πλαισια της συνθηκης σεβρων?τελικα αν μας ρωτησουν με ποιο πρωτοκολλο τα ορια του κρατους πανε αμβρακικο-παγασητικο ποιο απο τα 3 θα πουμε? το τελευταιο? του λονδινου το 1832?ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σαςΗταν πρεσβευτική διάσκεψη στο Παρίσι το 1921. Τώρα στα πλαίσια ποιας συνθήκης, θα σε γελάσω... Η συνθηκη των Σεβρών ήταν το προηγούμενο έτος, αλλά τί να πω... το χέρι μου δεν το βάζω στη φωτιά!! Για τα σύνορα, εγώ πάντως θα απαντούσα το Πρωτόκολλο Λονδίνου του 1831. Η άλλη συνθήκη του 1832 αφορούσε μόνο την Οθ. Αυτοκρατορία. Εσείς τί λέτε βρε παιδιά;
Επέφερε αυτονομία στην Κρήτη??? απ' ότι θυμάμαι την κήρυξε ημιαυτόνομη . ΚΑι κάτι άλλο ποιες ήταν οι ρυθμίσεις της Σύμβασεις? ονομαστκά. ευχαριστώ
η ελλαδα δεν εστειλε ποτε βοηθεια στους ποντιους, σωστα?αρα αν ιστυει αυτο, το ποντιακο ζητημα δεν μας ενδιαφερει?