0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Rwxanh. ειμαι κάπως απογοητευμένη μα πρέπει να το παλέψω. λέω να κάνω και κάποιες σημειώσεις δικές μου κατα τη διάρκεια του διαβάσματος. τι λες?πιστευεις οτι θα βοηθήσει?λεω να ξεκινήσω με την αρχαία ιστορία. απο τη μάχη στο Μαραθώνα και μετά.
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες σελίδες να διαβάσω Λίνο Πολίτη και ποιες απο Γραμματολογία Αρχαίων Λεσκυ ή το σχολικό του Γυμνασίου???
Παράθεση από: arist2 στις Μάρτιος 17, 2010, 10:46:22 πμΜπορεί κάποιος να μου πει ποιες σελίδες να διαβάσω Λίνο Πολίτη και ποιες απο Γραμματολογία Αρχαίων Λεσκυ ή το σχολικό του Γυμνασίου???Αυτό που κατάλαβα εγώ απ'το διάβασμά μου και από τα θέματα που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια είναι πως ακόμα κι αν δεν μπορείς να βγάλεις όλο τον Λέσκυ (που εξάλλου δεν είναι όλη η ύλη του μέσα...φτανει μέχρι τα αλεξανδρι΄νά χρόνια...ήμαρτον) πρέπει να διαβάσεις σίγουρα από τον Λέσκυ για τον Όμηρο,την Λυρική ποίηση και την τραγωδία και τους 3 τραγικούς!! Σ'αυτά επιμένουν πάντα και οι ερωτήσεις τους απαντιούνται φυσικά ΜΟΝΟ μέσα από τον Λέσκυ....τουλάχιστον οι πολύ δύσκολες όπως π.χ το ποιος έγραψε χωλίαμβους και σε μια άλλη για τον τρόπο χρονολόγησης ΄ενός απ'τους λυρικούς ποητές που ήταν μόνο μέσα στον Λέσκυ και όχι στον Γεωργοπαπαδάκο! Τώρα αν κλατάρεις και δεν μπορείς να βγάλεις άλλη ύλη από κει,βγάλε τουλάχιστον αυτα τα 3 πεδία από Λέσκυ! όσο για τον Πολίτη...μάλλον ολόκληρος....!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Μάρτιος 18, 2010, 02:54:12 μμΠαράθεση από: arist2 στις Μάρτιος 17, 2010, 10:46:22 πμΜπορεί κάποιος να μου πει ποιες σελίδες να διαβάσω Λίνο Πολίτη και ποιες απο Γραμματολογία Αρχαίων Λεσκυ ή το σχολικό του Γυμνασίου???Αυτό που κατάλαβα εγώ απ'το διάβασμά μου και από τα θέματα που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια είναι πως ακόμα κι αν δεν μπορείς να βγάλεις όλο τον Λέσκυ (που εξάλλου δεν είναι όλη η ύλη του μέσα...φτανει μέχρι τα αλεξανδρι΄νά χρόνια...ήμαρτον) πρέπει να διαβάσεις σίγουρα από τον Λέσκυ για τον Όμηρο,την Λυρική ποίηση και την τραγωδία και τους 3 τραγικούς!! Σ'αυτά επιμένουν πάντα και οι ερωτήσεις τους απαντιούνται φυσικά ΜΟΝΟ μέσα από τον Λέσκυ....τουλάχιστον οι πολύ δύσκολες όπως π.χ το ποιος έγραψε χωλίαμβους και σε μια άλλη για τον τρόπο χρονολόγησης ΄ενός απ'τους λυρικούς ποητές που ήταν μόνο μέσα στον Λέσκυ και όχι στον Γεωργοπαπαδάκο! Τώρα αν κλατάρεις και δεν μπορείς να βγάλεις άλλη ύλη από κει,βγάλε τουλάχιστον αυτα τα 3 πεδία από Λέσκυ! όσο για τον Πολίτη...μάλλον ολόκληρος....!η ερωτηση με το χωλιαμβο ηταν μεσα απο το σχολικο βιβλιο του γυμνασιου (τη γραμματολογια αρχαιων εννοω). αν θυμαμαι καλα ολες οι ερωτησεις ηταν απο εκει αντε να μην ηταν 1 ή 2